Η Γιώτα Τριγώνη παραιτείται από τομεάρχης της ΝΔ Δωδεκανήσων λόγω “φωτογένειας” (photo)

Η Γιώτα Τριγώνη παραιτείται από τομεάρχης της ΝΔ Δωδεκανήσων λόγω
Την παραίτησή της από τη θέση του Τομεάρχη Δωδεκανήσων της ΝΔ υπέβαλε η Γιώτα Τριγώνη.
Ο λόγος της παραίτησής της, όπως η ίδια δηλώνει, είναι η “πρωτοφανής επίθεση” που δέχτηκε σχετικά “με την ασυμβατότητα” της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και του ρόλου της “ως τομεάρχη του οργανωτικού τομέα της Νέα Δημοκρατίας”.
Η ίδια, πριν από πέντε περίπου μήνες πραγματοποίησε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Athens through my eyes”.

Σκοπός της ήταν να παρουσιάσει την Αθήνα με τη δική της οπτική και να επικεντρωθεί στις ομορφιές της πόλης. Η κριτική που δέχθηκε είχε να κάνει με το γεγονός ότι, όπως σημείωναν οι επικριτές της, η κ. Γαλανού πρόβαλε περισσότερο τον εαυτό της μέσα από τις φωτογραφίες, παρά τα αξιοθέατα της Αθήνας.

Οι φωτογραφίες θα παρουσιάζονταν στο ξενοδοχείο “And Hotel” της Κωνσταντινούπολης από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τον Οκτώβριο του 1932 δημιούργησε στον Πειραιά μαζί με άλλους έξι νέους μια οργάνωση νεολαίας, με το όνομα ” Φιλική Εταιρεία Νέων”. Μέχρι το 1939, η Εταιρία είχε ιδρύσει τέσσερα νυχτερινά σχολεία για τους εργαζόμενους νέους άνδρες και γυναίκες, δύο επαγγελματικές σχολές και «Λαϊκό Πανεπιστήμιο». Η οργάνωση ίδρυσε το πρώτο νυχτερινό Γυμνάσιο στον Πειραιά, το οποίο στεγάστηκε μετά από πολλές δυσκολίες στη Ράλλειο Σχολή . Την ίδια εποχή ο Πυρουνάκης ίδρυσε τις πρώτες κατασκηνώσεις εργαζομένων παιδιών στο Πέραμα . Για να αναδείξει το ρόλο και τη σημασία της εργατικής τάξης και να ανυψώσει ψυχικά τους ανθρώπους που την αποτελούν ξεκινά την Γιορτή του Εργάτη Χριστού. Το 1938, στη γιορτή του Εργάτη Χριστού στον Πειραιά, θα παραβρεθούν πάνω από πέντε χιλιάδες εργαζόμενα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...