Η ΔΕΥΑΝ φροντίζει να ξεδιψούν τα άγρια ζώα ή αγνοεί τα προβλήματα. Φωτο

Λακκούβες στην τύχη τους από την ΔΕΥΑΝ.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε η συγκεκριμένη βλάβη έχει δοθεί εδώ και σαράντα ημέρες στο προβληματικό δίκτυο της Γαβρολίμνης και συγκεκριμένα στο δρόμο προς την Παναγία Παναξιώτισσα. Όλο αυτό το διάστημα το νερό τρέχει συνεχώς και καμία βλάβη δεν έχει επιδιορθωθεί παρά τις οχλήσεις του προέδρου της κοινότητας Αντώνη Φουσέκη και του αντιδημάρχου Σπύρου Τραχύλη. Στο σημείο η ζημιά έχει οριοθετηθεί με τα γνωστά ξύλα και όσο περνούν οι μέρες όλο και γίνεται πιο μεγάλη. Αξίζει να αναφέρουμε οτι η περιοχή έχει μεγάλη επισκεψημότητα καθημερινά λόγω του ιστορικού ναού της Παναγίας χωρίς ομως η ΔΕΥΑΝ να λαμβάνει τα μέτρα της και δίνει λύση όπως και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις με λακκούβες να μένουν για πολύ μεγάλα διαστήματα ανοικτές αν και έχουν επισκευαστεί οι βλάβες.

Όπως ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο Αντώνη Φουσέκη αυτό το Σάββατο στην Παναγία Παναξιώτισσα θα τελεστεί γάμος με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη λακκούβα να δυσκολεύει την διέλευση τους με τον πρόεδρο να ζητά συγνώμη από τους πολίτες αλλά συγχρόνως να ζητά ευθύνες και από την αρμόδια υπηρεσία που αγνοεί τα προβλήματα.

Ας δοθεί επιτέλους μια λύση , αν η ΔΕΥΑΝ δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί λόγω του λιγοστού προσωπικού ας υπάρξει συνεργασία τουλάχιστον σε περιπτώσεις που υπάρχει μεγάλη επισκεψημότητα. Δεν θέλουμε να μηδενίσουμε την προσπάθεια των τεχνικών που είναι γνωστό οτι καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες και τις περισσότερες φορές μέχρι αργά το βράδυ για να αποκαταστήσουν βλάβες.

Συνεργασία και λύσεις για το καλό όλων! Τα χωριά της Χάλκειας όπως και ολόκληρης της Ναυπακτίας δείχνουν έμπρακτα με τον εθελοντισμό τον δρόμο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...