Με ένα ποστάρισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Ααημακόπουλος κάνει γνωστό ότι βάσει των σταυρών προτίμησης που έλαβ καταλαμβάνει θέση εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου.Λόγω ότι η παράταξή του συνολικά εξέλεξε δύο έδρες από την ενότητα της Ναυπάκτου,η άλλη απαραίτητα πηγαίνει στον επικεφαλής της Γιώργο Γούλα.

Δείτε τι έγραψε στο χρονολόγιό του ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Περιμέναμε μεγαλύτερο ποσοστό για το Συνδυασμό μας. Αξίζαμε παραπάνω. Ωστόσο αυτή είναι η επιλογή των συνδημοτών μας, την σεβόμαστε και την λαμβάνουμε υπόψη.

Είναι όμως ένα αποτέλεσμα που, υπό συνθήκες, μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε μέρος του σχεδίου μας. Αυτό έχει τη δική του σημασία.

Από τη άλλη, δικαίωση για την είσοδο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην σας απογοητεύσω.

Μακάρι να ήταν ένα ή δύο ακόμα στελέχη του συνδυασμού μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα είχαν πολλά να προσφέρουν στην επόμενη Δημοτική Αρχή.

Ένα από καρδιάς μεγάλο ευχαριστώ σε καθένα και κάθε μία που επέλεξε να σταθεί στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Γούλα. Είμαι περήφανος που είμαστε στην ίδια ομάδα υπό τον Γιώργο.

Δώσαμε έναν αγώνα καθαρό, με ελάχιστα υλικά μέσα, με μεράκι και αγάπη, με εθελοντική δουλειά από την ψυχή μας χωρίς να περιμένει κανείς ανταλλάγματα.

Το ταξίδι τώρα αρχίζει!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γιώργος Γούλας, γυαλιά και κοντινό πλάνο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...