Γκίζας σε Σιαμαντά:Είχατε δηλώσει ότι είσασταν κατά της υπηρεσίας καταστολής

Σιαμαντάς:Πότε το είδες αυτό το όνειρο κ.δήμαρχε;

Γκίζας:Σας διαψεύδουν τα απομαγνητοφωνημέναΣΙΑΜΑΝΤΑΣ:Πες καθαρά δήμαρχε ότι είσαι υπέρ του κατασταλτικού μηχανισμού

Πεδίο αντιπαράθεσης στη χθεσινή συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου για το πλαίσιο δράσεων που θα έχει ως στόχο την προστασία της τοπικής οικονομίας και του τουριστικού προιόντος ήταν η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο τονίστηκε η απουσία της,με την πλευρά Γκίζα να κατηγορεί την προηγούμενη δημοτική αρχή Λουκλοπουλου,ότι προχώρησε στην κατάργησή της ως πολιτική επιλογή και απόφαση.Απευθυνόμενος μάλιστα στον κ. Σιαμαντά ανέφερε ότι ο ίδος το 2015 την είχε χαρακτηρίσει κατασταλτικό μηχανισμό.Ο κ. Σιαμαντάς αρχικά αρνήθηκε ότι είχε προβεί σε αυτή τη δήλωση για να επιστρέψει ο δήμαρχος με παρέμβασή του,διαβάντας από τα απομαγνητοφωνημένα εκείνης της συνεδρίασης του 2015 όταν θέμα της ήταν η κατάργηση του εν λόγω οργάνου.

Ο κ. Λουκόπουλος αιτιολόγησε την απόφαση εκείνη με την έλλειψη προσωπικού που είχε σε διάφορες υπηρεσίες (οικονομική-περιβάλλον) με αποτέλεσμα οι 7 υπάλλοί της να μετακινηθούν σε θέσεις που είχε ανάγκη ο δήμος,ενώ το ολιγομελές σχήμα ήταν δύσκολο όπως είπε να αποδώσει.

Ο κ.Μπουλές επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή για την απόφασή της να καταργήσει την δημοτική αστυνομία στερώντας από το δήμο ένα πολύτιμο εργαλείο ελέγχου,σε αντίθεση με τη δική του παράταξη που την είχε καταψηφήσει.Διευψεύσε ωστόσο τους ισχυρισμούς Λουκόπουλου για το ολιγομελές σχήμα λέγοντας ότι μέσω της κινητικότητας από άλλους δήμους υπήρχε αυξημένο ενδιαφέρον ώστε να στελεχωθεί με περισσότερα άτομα,αλλά δυστυχώς είχε καταργηθεί ώς δομή από τον οργανισμό λειτουργίας του δήμου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...