Η εθνική γυναικών των ΗΠΑ δεν θα πάει στον Λευκό Οίκο

Η Μέγκαν Ραπίνοου επανέλαβε την εκίμηση, πως οι συμπαίκτριες της και παγκόσμιες πρωταθλήτριες ποδοσφαίρου, πιθανότατα δεν θα αποδεχθούν, ενδεχόμενη πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο και συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν θα πάω. Και πιστεύω ότι όλα τα μέλη της εθνικής, με τα οποία έχω συνομιλήσει σχετικά δεν θα πάνε», είχε δηλώσει πρόσφατα στο CNN η μεγάλη αστέρας της εθνικής ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, που την περασμένη Κυριακή κατέκτησε το Μουντιάλ της Γαλλίας.

Γνωστή για την σεξουαλικότητα και την έντονη πολιτικοποίηση της, η Ραπίνοου ρωτήθηκε για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον «πλανητάρχη» και απάντησε χωρίς περιστροφές: «Νομίζω ότι θα έλεγα, πως το μήνυμά σου αποκλείει τους ανθρώπους. Με αποκλείεις, αποκλείεις αυτούς που μου μοιάζουν. Νομίζω ότι αναφέρεστε σε μια εποχή που δεν ήταν μεγάλη για όλους». Προφανώς το τελευταίο σχόλιο της Αμερικανίδας παίκτριας, σχετίζεται με το σύνθημα του Τραμπ «Make America Great Again» (σ.σ. να ξανακάνουμε μεγάλη την Αμερική).

Ο Τραμπ που δήλωσε προ ημερών πως θα καλέσει την ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών στον Λευκό Οίκο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Μουντιάλ, έκανε πρόσφατα μία αναφορά στην Ραπίνοου: «Η Μέγκαν δεν πρέπει να δείχνει έλλειψη σεβασμού στην χώρα, στον Λευκό Οίκο και στην σημαία μας».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...