Η εισαγγελέας Aνηλίκων έδωσε την επιμέλεια του παιδιού της Ρούπα στη γιαγιά του

Στη μητέρα της Πόλας Ρούπα ανέθεσε η εισαγγελέας ανηλίκων την επιμέλεια του 6χρονου γιου της κατηγορουμένης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας αναθέτει την επιμέλεια του παιδιού στην γιαγιά του και όχι και στην αδελφή της Πόλας Ρούπα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γιαγιά του 6χρονου αγοριού έχει ειδοποιηθεί να παραλάβει το παιδί από το νοσοκομείο Παίδων, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Μετά τη σύλληψη της Πόλα Ρούπα, η μητέρα της και η αδελφή της είχαν ζητήσει από την εισαγγελία ανηλίκων να τους αναθέσει την επιμέλεια του παιδιού.

Παράλληλα, η πλευρά της Πόλα Ρούπα είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην εισαγγελία για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου.

Όπως υποστήριζαν οι Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης οι Αρχές κρατούσαν «όμηρο» τον 6χρονο γιο τους, με στόχο να τον πλήξουν, όπως επίσης να πλήξουν και να εκβιάσουν και τους ίδιους.

Ωστόσο, από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αλλά και από το υπουργείο Δικαιοσύνης είχε αναφερθεί ότι δεν τίθεται θέμα «ομηρείας» του παιδιού -όπως οι γονείς του υποστηρίζουν – αλλά ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπεται για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...