Η Ελληνίδα που κατέκτησε την Ρωσία (video)

Η Ελληνίδα που κατέκτησε την Ρωσία (video)
Χώρα  για επιχειρηματίες  εξελίσσεται η Ρωσία, στην οποία σημαντική θέση στην υψηλά στρώματα κατέχουν και οι γυναίκες.
 Μία από αυτές και μάλιστα στις 10 πιο ισχυρές γυναίκες της Ρωσίας, είναι η 37χρόνη Τίνα Καντελάκη, η οποία ειδικεύεται ως τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια και μάλιστα κατέχει μέρος ενός ομίλου ΜΜΕ και επικοινωνιών, του Apostol.

Ποια είναι όμως η Καντελάκη…

Έχει γεννηθεί στην Τιφλίδα από αριστοκρατική οικογένεια ελληνικής καταγωγής και ανελίχθηκε γρήγορα στα πράγματα. Ενώ είχε γίνει δεκτή στην ιατρική Σχολή της Τιφλίδας, εγκατέλειψε γρήγορα τις σπουδές της για τη δημοσιογραφία και έκτοτε εργάζεται στον κλάδο της μάχιμη δημοσιογραφίας, ενώ ως χόμπι έχει και ένα βραβευμένο εστιατόριο γεωργιανής κουζίνας.

{youtube}ZTx–7HSr78{/youtube}

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως όλος ο κόσμος στην Ρωσία την θεωρεί πρέσβειρα «ομορφιάς» και υπόδειγμα καλού γούστου, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται στην Ρωσική Επιτροπή Παιδείας και προωθεί την εισαγωγή της τεχνολογίας στα ρωσικά σχολεία, ενώ γενικά στρατεύεται υπέρ της βελτίωσης της ρωσικής εκπαίδευσης.

{youtube}DyVfepch9_M{/youtube}

Αναφορικά με την επιχειρηματική της δράση, η Καντελάκη δεν αρκείται στο πολιτικό της τοκ-σόου και στην παραγωγή εκπομπών. Η εταιρία της παρέχει υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, αλλά και η ίδια έχει υπογράψει συμβόλαιο εκατομμυρίων με γνωστή εταιρία καλλυντικών για να δανείσει το πρόσωπό της στις διαφημιστικές καμπάνιες στης εταιρίας.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...