Η Ελληνίδα της NASA εκθειάζει τον Ν. Παππά για την διαστημική υπηρεσία! (Φωτογραφίες)

Η Ελληνίδα της NASA εκθειάζει τον Ν. Παππά για την διαστημική υπηρεσία!

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποδέχθηκαν με περιπαικτική διάθεση την απόφαση του Νίκου Παππά να ιδρύσει την ελληνική διαστημική υπηρεσία ωστόσο… μια γυναίκα από εκείνες που κάνουν περήφανη την χώρα μας με την επιστημονική της κατάρτιση και την επαγγελματική της διάκριση, φαίνεται πως έχει άλλη γνώμη!

Ο λόγος για την Ελληνίδα της NASA, Ελένη Αντωνιάδου! Με πλήθος περγαμηνών και βραβεύσεις στο βιογραφικό της πήρε θέση σχετικά  με την εν λόγω απόφαση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και το έκανε δημόσια!

Μάλιστα εξηγεί τους σπουδαίους λόγους για τους οποίους μάλλον όλοι μας θα έπρεπε να επιβραβεύουμε μια σημαντική απόφαση για την χώρα μας αντί να ψάχνουμε τον τρόπο που θα την ευτελίσουμε στον διαδικτυακό και όχι μόνο μικρόκοσμό μας. Στις αναρτήσεις συγκεκριμένα αναφέρει:

1q11

Με επιχειρήματα εξηγεί όσα εμείς οι απλοί πολίτες ίσως δεν μπορούμε να αντιληφθούμε σχετικά με την σπουδαιότητα αυτής της απόφασης. Είναι σαφές πως η κα Αντωνιάδου είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από τους περισσότερους από εμάς το νόημα μιας τέτοιας πολιτικής κίνησης. Άλλωστε το βιογραφικό της, σύμφωνα με το usay, μιλάει από μόνο του.

Ποια είναι η Ελένη Αντωνιάδου

Βραβεύτηκε ως επιστήμονας της χρονιάς στα FDM Everywoman In Technology Awards. Στα 21 της κατασκεύασε την πρώτη τεχνητή τραχεία, στα 22 της ίδρυσε την εταιρεία «Μεταμοσχεύσεις χωρίς Δότες» και πλέον περνάει έξι μήνες τον χρόνο στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις και έξι μήνες στην Ακαδημία της NASA.

Είναι απόφοιτος του τμήματος βιοϊατρικής του πανεπιστημίου της Στερεάς Ελλάδας και πρωτοπόρος στην τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής.

1

Ταξιδεύει τουλάχιστον έναν μήνα τον χρόνο σε περιοχές που έχουν ανάγκη από ανθρωπιστική βοήθεια, όπως π.χ. η Ουγκάντα ή το Περού όπου παιδιά πέφτουν θύματα εμπορίου ανθρώπινων οργάνων.

1

Είναι μέλος της Ακαδημίας της Αμερικανικής Εταιρείας Διαστήματος, της NASA. Συγκεκριμένα εργάζεται στον Τομέα Βιοεπιστημών, Νανοτεχνολογίας και Εξερεύνησης του πλανήτη Άρη και πειραματίζεται με τη δημιουργία τεχνητών ανθρώπινων οργάνων σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας (κάτι που επιταχύνει δραστικά την διαδικασία σύστασης ιστών).

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...