Η ενημέρωση για τη Ναυπακτία το βράδυ των εκλογών είχε ταυτότητα (Nafpaktianews.gr- emprosnews.gr)

Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν για όλους μία βραδιά αγωνίας, για άλλους εν τέλει ικανοποίησης, για άλλους όχι και τόσο, και για εμάς… στο emprosnews.gr και το Nafpaktianews.gr μία βραδιά μαραθώνιας ενημέρωσης. Ενημέρωσης που ξεκίνησε στις 19:00 και ολοκληρώθηκε περίπου επτά ώρες αργότερα, στις 2:00 το ξημερώματα, έχοντας καταφέρει να μεταφέρουμε στους χιλιάδες που συντονίστηκαν μαζί μας έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση σχετικά με όλα όσα έγιναν κυρίως στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Ναυπακτίας.

Έχοντας από νωρίς στήσει ένα δικό μας δίκτυο πληροφόρησης μπορέσαμε να ήμαστε κάτι περισσότερο από «μέσα» στον παλμό της βραδιάς, καθώς τα ανεπίσημα αποτελέσματα που είχαμε στη διάθεσή μας, αποδείχτηκαν… επίσημα! Κι αυτό για εμάς, αποτελεί δίχως άλλο παράσημο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που επιτελεία παρατάξεων άφησαν τα εκλογικά τους κέντρα ερχόμενοι στο «υπαίθριο studio» που είχαμε στήσει στο κέντρο της Ναυπάκτου για τις ανάγκες της μετάδοσης, καθώς από εκεί είχαν πολύ πιο γρήγορη ενημέρωση για το πώς κυλούσε η εκλογική βραδιά.

Στο σημείο όπου χτυπούσε η καρδιά της ενημέρωσης για τη Ναυπακτία την Κυριακή το βράδυ βρέθηκε κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ο Ντίνος Τσουκαλάς, εκεί βρέθηκαν και οι δύο διεκδικητές του δήμου την ερχόμενη Κυριακή, Βασίλης Γκίζας και Τάκης Λουκόπουλος, έχοντας μάλιστα και τη συνάντηση που καταγράψαμε και σας μεταφέραμε, αδιαμφισβήτητα την πιο όμορφη στιγμή της  πολύωρης μετάδοσης.

Εκεί βρέθηκε επίσης ο Ανδρέας Κοτσανάς με τους συνεργάτες του, καθώς και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι σχολιάζοντας την εκλογική διαδικασία αλλά και τη ροή των αποτελεσμάτων.

Όλοι εμείς που βρεθήκαμε εκεί, αλλά και όσοι κόπιασαν από το γραφείο τους για να βγει στο αέρα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα (η Έμυ, ο Γιάννης, ο Βασίλης, ο Κώστας, ο Χρήστος, ο Μπάμπης, ο Βαγγέλης , ο Νίκος και ο Γιώργος) σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την προτίμησή σας, και σας δίνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα λάβει χώρα ο δεύτερος γύρος των εκλογών.  

Υγ: Μαζί μας στη διάρκεια της βραδιάς ήταν και ο Παναγιώτης Τσούσης, προέκταση του οποίου είναι πάντα ο φωτογραφικός φακός.

Ιδού τα αποτελέσματα… 




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...