Αντί να αλλάξει το μίγμα στον τρόπο διοίκησης βρήκε αλλού τα εξιλαστήρια θύματα

Μετά από χάσιμο πολύτιμου χρόνου, πλέον των επτά μηνών,  διοίκησης από τον κ.Γκίζα και τους συνδιοικούντες, Μεγαλοβδόμαδο και εν μέσω πανδημίας αποφάσισαν μεταβολές στις τοποθετήσεις του προσωπικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Είναι προφανές ότι οι μέχρι σήμερα επιλογές των διοικούντων αιρετών, προκάλεσαν σημαντικές καθυστερήσεις στα έργα, με αντιπροσωπευτικό παράδειγμα το έργο της ανάπλασης. Αποτυπώνεται σιγά σιγά και γίνεται φανερό αυτό που έλεγε η παράταξή μας, ότι δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα και κανένας σχεδιασμός. Η δημοτική αρχή αυτή δημιουργήθηκε με βάση προσωπικές πολιτικές επιδιώξεις και μοίρασμα θέσεων στη διοίκηση. Αποτέλεσμα αυτής της εικόνας είναι το «παρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σας» στον τομέα των έργων.

Επειδή όμως στην δημοτική αρχή απουσιάζει η αυτοκριτική δεν μπόρεσαν να δουν τι πραγματικά φταίει. Το ίδιο έργο στον δήμο Ναυπακτίας το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν από την θητεία του κ. Μπουλέ. Με γνωστό σε όλους τον υποβολέα, ο κ. Γκίζας αποφάσισε ότι για όλα φταίνε οι υπάλληλοι. Επομένως αντί να αλλάξει το μίγμα στον τρόπο διοίκησης βρήκε αλλού τα εξιλαστήρια θύματα. Ο τρόπος μάλιστα που ανακοινώθηκαν οι αλλαγές παραπέμπει σε κλίμα αντεγκλήσεων και ασυνεννοησίας που δυστυχώς, επανέρχεται από το παρελθόν. Κρίμα γιατί οι αιρετοί στον δήμο οφείλουμε να εργαζόμαστε σε κλίμα συνεννόησης και αλληλοσεβασμού με όλα τα μόνιμα στελέχη του δήμου.

Τέλος επειδή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για  αντεγκλήσεις, η παράταξή μας σταθερή στις θέσεις της, στηρίζει τους εργαζόμενους οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να έρθουν  έργα και χρηματοδοτήσεις στον Δήμο μας. Είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα πράξουν και τώρα παρά τις νέες αντίξοες συνθήκες.

Ιδιαίτερα στα μεγάλα έργα που κέρδισε ο Δήμος στην προηγούμενη θητεία και περιμένουμε να ολοκληρωθούν από την παρούσα δημοτική αρχή, προσβλέποντας στην πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Στον βαθμό που θα υλοποιείται αυτό το σχέδιο χωρίς καθυστερήσεις και μεμψιμοιρίες υπάλληλοι και δημοτική αρχή θα έχουν την συμπαράστασή μας.

Τελειώνοντας, ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, καλή Ανάσταση. Και ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας, ότι της Ανάστασης προηγείται η σταύρωση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...