Η Ενωτική Πρωτοβουλία για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 7 Ιουνίου , λήφθηκαν πολύ σημαντικές αποφάσεις που κλείνουν παλιές πληγές της πόλης μας.

Σημαντική  ήταν η ανακοίνωση του Δημάρχου ότι ξεκινούν οι εργασίες επισκευής του Ειρηνοδικείου.

Επίσης με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου χρηματοδοτείται η μετατροπή του υποσταθμού της Δ.Ε.Η. στην Πλατεία Παπαχαραλάμπους, σε  compact.

Το «δικέρατο τέρας» της πλατείας, μας αποχαιρετά πολύ σύντομα.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο επίσης συζητήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει απολύτως τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της αναβάθμισης του Βιολογικού καθαρισμού, επομένως, η δυσοσμία που επικαλούνταν κάποιοι επιστρέφει στους κατασκευαστές της.

Ψηφίστηκε επιπλέον ένα πολύ πλούσιο και σοβαρό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι.

 Δυστυχώς όμως, ενώ λήφθηκαν τόσο σημαντικές αποφάσεις, κάποιοι στενοχωρήθηκαν γιατί η συζήτηση των θεμάτων  κράτησε μέχρι τις 02.30΄ το βράδυ ενώ είχαν παραμείνει λίγοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην αίθουσα.

Η αλήθεια είναι ότι το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης αποχώρησε ενώ υπήρχαν ακόμη 20 θέματα προς συζήτηση.

Οι περισσότεροι Δημοτικοί  Σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν παρόντες, αν και κουρασμένοι, προκειμένου να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τους συμπολίτες μας, χωρίς καθυστερήσεις και ολιγωρίες.

Όσο για την μεγάλη διάρκεια της συζήτησης, οφείλουμε να πούμε ότι αυτό ήταν επιλογή της  αντιπολίτευσης αφού η ίδια πρότεινε να συζητηθούν 6 θέματα με δικές της εισηγήσεις. Η συζήτηση για τα θέματα αυτά κράτησε  6 ώρες.

Η δική μας επιλογή είναι η επιμονή στην δημοκρατική συζήτηση αλλά και η αποτελεσματικότητα.

Στο Δημοτικό  Συμβούλιο θα δώσουμε χώρο και στην αντιπολίτευση να καταθέσει τις προτάσεις της αλλά δεν θα ακολουθήσουμε  τις κραυγές δύο – τριών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, που στην απελπισία τους, προσπαθούν να βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

 Ναύπακτος 09-06-2017

Από το Γραφείο Τύπου της

Ενωτικής Πρωτοβουλίας

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...