Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του Εμπόρου Ναρκωτικών στη Ναύπακτο

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 562013 52731 μμ

Φωτογραφία από αυτά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του 35χρόνου

Σύλληψη του Εμπόρου Ναρκωτικών στη Ναύπακτο

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 120 γραμμάρια κοκαΐνης, 25 γραμμάρια κάνναβης και χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των 12.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (4-6-2013) το απόγευμα, στη Ναύπακτο, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 35 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

 Ειδικότερα οι Αστυνομικοί, του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία, ενήργησαν έρευνα, στην οικία του 35χρονου στη Ναύπακτο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων τα εξής :

  • Τέσσερις νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 118,6 γραμμαρίων.
  • Τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 25 γραμμαρίων.
  • Ένα μύλο που περιείχε 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης, τον οποίο ο δράστης χρησιμοποιούσε για να κονιορτοποιεί τα ναρκωτικά (κοκαΐνη).
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και κοκαΐνης.
  • Ένα φιξάκι με μικροποσότητα κοκαΐνης.
  • Ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
  • Δύο πίπες καπνίσματος, ένα μεταλλικό καλαμάκι και τρία φιαλίδια με υπολείμματα ναρκωτικών.
  • Μια απόδειξη τραπεζικής συναλλαγής ύψους 40.000 ευρώ.
  • Το χρηματικό ποσό των 12.240 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα καθώς και 21 δολάρια Αμερικής.

 

Επίσης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο ο δράστης χρησιμοποιούσε ως μέσο επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

 

Σημειώνεται ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου καθότι ο 35χρονος ελάμβανε μέτρα ασφαλείας, κρύβοντας αυτά στο ψυγείο της οικίας και εσωτερικά της καμινάδας του τζακιού.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καταρχήν το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις στα παιδιά σου είναι να μην βρεθούν αντιμετωποι ποτε με αυτή την αρρώστια! Οι χρήστες δεν είναι δολοφόνοι …άρρωστοι είναι όπως οι βουλιμικοι, άλκοολικοι κλπ και θέλουν βοήθεια όχι διασυρμό!

      • ετσι μπραβο σωστα τα ειπες ο καθενας οτι κανει θελει και ανα πινει για την παρτυ του δεν απασχολει κανεναν!!!!!!!!δηλαδη το αλκοολ που ειναι νομιμο και γινετε λιωμα ειανι καλυτερο??

  1. Συμφωνώ απόλυτα…βοηθάμε τον άλλο στο πρόβλημα τού κ δεν τον καταδικάζουμε..όσο για τα παιδάκια σου γιατί κ γω παιδάκι έχω 4 ετών αλλά το διαπεδαγωγώ κ το μαθαίνω..μη κατηγορούμε κ βγάζουμε συμπεράσματα..αλλά το κλίμα της επαρχίας..να καταδικάζει..κοίτα να μεγαλώσεις σωστά τα παιδάκια σου κ άσε τη δικαιοσύνη να πράξει..σε ευχαριστώ κ να μάθεις να μη χαρακτηρίζει ά έτσι τους ανθρώπους..στο λέω για τη ψυχική σου γαλήνη κ για να γαλουχίσεις καλύτερα τα παιδάκια σου..
    Αμα…

    • Επαρχία το τόσο το κάνουν τόσο..μωρή επαρχιώτισα το έβγαλεs και δολοφόνο το παιδί…για όνομα του θεού…κάτι άτομα σαν εσάς βρωμιζουν την κοινωνία…ένα μικρό λάθος το κάνουμε ….γι αυτό θα είστε πάντα πίσω…Ευχαριστώ !!!!!!!

  2. σωστα τα ειπες αλλα πολυ ειναι αυτοι που θα σκασουν σημερα γιατι ειναι εξω απ το μεσημερι και για κακη τους θα στεναχωρηθουν παρα πολυ γιατι πολυ απλα ειανι ελευθερος καιαδεν θα επιστρεψει ξανα εκει που καπιοι θα χεροντουσαν!!!ανθρωποι ειμαστε και λαθοι κανουμε!!!οσο για τα παιδια σας κοιταξτε να τα μεγαλωσετε οπως πρεπει και δεν θα φοσαστε για τιποτα,στη τελικη δε σκοτωσε κανεναν την αρρωστια του εχει οπωε ο καθενας απο εμας εχει κατι!!!επαρχιαααααααααααααααα δεν θα αλλαξει ποτε!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Την καλοσύνη, την ευγένεια, την μεγαλοψυχία , την εχεμύθεια, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτόν τον άνθρωπο…άνθρωπος που μόνο καλό κάνει…χάρηκα πολύ πραγματικά !!!!δεν καταφέρατε να κερδίσετε…επειδή λείπουν από πάνω σας όλα τα παραπάνω στοιχεία!!!
    Ζαργάνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...