Η επίσημη ανακοίνωση της παράταξης “Ανανέωση και Δημιουργία”.

Όπως θα μεταδώσαμε πριν λίγο(δείτε το άρθρο) ο Γιώργος Γούλας είναι ο επικεφαλής της παράταξης  “Ανανέωση και Δημιουργία” Μόλις  λάβαμε την επίσημη ανακοίνωση της παράταξης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο συνδυασμός “Ανανέωση και Δημιουργία” έχει εξαρχής θέσει ως κυρίαρχο στόχο την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού του Δήμου μας. Από την αρχή τονίσαμε ότι είναι η ώρα να δώσουμε δύναμη και βήμα σε ανήσυχους πολίτες με μέλλον, πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τη δημιουργικότητά τους, πολίτες που υπηρετούν αξίες στην καθημερινότητά τους και, είναι οι ίδιοι υπόδειγμα όσων πιστεύουν για τα κοινά και τον τόπο μας”.

Διαπιστώνουμε ότι η κοινωνία είναι σε απόλυτη αρμονία με αυτή τη θέση μας. Είναι κοινή πεποίθηση ότι η ανανέωση του αυτοδιοικητικού προσωπικού είναι αναγκαία συνθήκη ώστε ο τόπος μας να έχει τη μοίρα που του αξίζει. Ο συνδυασμός μας έχει υπηρετήσει αυτό τον ελπιδοφόρο στόχο, ξεκινώντας από την οργανωτική του δομή η οποία αποτελείται κυρίως από νέα πρόσωπα.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννης Νταουσάνης προσπάθησε να προκύψει μια συνεννόηση με άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές, με κοινές θέσεις και επικεφαλής πέρα από το άτομό του. Αυτό δεν κατέστη δυνατό. Για τον ίδιο αποδεδειγμένα δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός η θέση του Δημάρχου.

Στη συνέχεια πρότεινε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ο -από το 1998- στενός συνεργάτης του Γιώργος Γούλας, ο οποίος στάθμιζε την απάντησή του, έχοντας υψηλή συναίσθηση του μεγέθους της ευθύνης που έχει μια τέτοια απόφαση.

Όλο αυτό το διάστημα από την ανακοίνωση της καθόδου του συνδυασμού «Ανανέωση και Δημιουργία» έως και σήμερα, η πρόταση αυτή του Γιάννη Νταουσάνη προς το Γιώργο Γούλα ήταν διαρκώς σε ισχύ.

Σήμερα που ο Γιώργος Γούλας αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Νταουσάνη να ηγηθεί του συνδυασμού «Ανανέωση και Δημιουργία», μετά χαράς και με διάθεση ελπίδας και προσφοράς o Γιάννης Νταουσάνης κάνει ένα βήμα μπροστά και συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην ανανέωση του πολιτικού προσωπικού του Δήμου. Αποδεικνύει δε έμπρακτα ότι σημασία γι’ αυτόν έχει η προσήλωση στο στόχο: ομαδική δουλειά, δράση που φέρνει θετικά αποτελέσματα στην παραγωγή έργου και όχι μόνο το ποιός ηγείται της προσπάθειας.

Ο Γιώργος Γούλας διαθέτει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά προκειμένου να ηγηθεί μιας πορείας ανανέωσης. Διαθέτει εμπειρία, απόρροια της πολύχρονης συμμετοχής του στην αυτοδιοίκηση. Με τη μέχρι τώρα πορεία του ο Γιώργος Γούλας έχει αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί μιας θητείας ελπίδας, ότι μπορεί να υλοποιήσει με επιτυχία μια δημιουργική στρατηγική  για τον τόπο μας.

Η παράταξή μας επαναλαμβάνει το κάλεσμά της προς τις ανανεωτικές προσωπικότητες και δυνάμεις του Δήμου να πλαισιώσουν την προσπάθεια και, να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της Ναυπακτίας του 2020, με επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γούλα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ.

  2. Αυτοσκοπός δεν ήταν η θέση του δημάρχου?? Και μάλιστα αποδεδειγμένα??? Τι είχε γίνει πριν τη δεύτερη Κυριακή όταν είχες γίνει δήμαρχος ΓΙΆΝΝΗ???

  3. μ
    ΜΑΣΑΓΓΙΑΙΔΑ ΤΑΡΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ”””

  4. επειδή τυχαίνει να γνωρίζω 09.28 ! δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα συνεργασίας αυτής της ομάδας με τον Λουκόπουλο! Μίλησε με το Γούλα πριν κάποιες μέρες ο Τάκης ,αλλά με το Γούλα δεν βγάζεις άκρη…ότι του πει ο Νταού κάνει…

  5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΓΟΥΛΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΩΡΑΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΓΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...