Η ερωτική περιπέτεια παντρεμένης Πατρινής με άνθρωπο της νύχτας κατέληξε… σε εφιάλτη

Η ερωτική περιπέτεια παντρεμένης Πατρινής με άνθρωπο της νύχτας κατέληξε… σε εφιάλτη
Η ερωτική περιπέτεια μιας παντρεμένης Πατρινής με άνθρωπο της νύχτας, έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο εφιάλτη της, αφού πλέον απειλείται και η οικογένειά της.
Ο λόγος για γνωστή δικαστική υπάλληλο η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για σχολιασμούς. Απεναντίας η προσωπική της ζωή ήταν τόσο ήρεμη και αθέατη που δεν άφηνε σε κανέναν το περιθώριο να πει το οτιδήποτε.Μια γυναίκα άκρως σοβαρή και προσηλωμένη στη δουλειά της και τον σύζυγό της. Όλα φαίνεται πως άλλαξαν, από τότε που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της ο άνθρωπος της νύχτας. Κυριολεκτικά …έφερε τα πάνω κάτω και την οδήγησε σε σημείο που αδυνατούσε πλέον να κρύψει αυτό που άρχισε να συμβαίνει ανάμεσα σε αυτήν κι εκείνον. Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός της, όλα άρχισαν κατά τη διάρκεια δικαστικής περιπέτειας που είχε ο 45χρονος νυχτόβιος. Στο πλαίσιο των διαδικασιών που έπρεπε να ακολουθήσει εντός των δικαστικών υπηρεσιών, ήρθε σε επαφή με την συνομήλικη δικαστική υπάλληλο.

Φαίνεται μάλιστα ότι ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο 45χρονος άρχισε να την φλερτάρει ακόμα και μπροστά στους συναδέλφους της και η ίδια έδειχνε αδυναμία να σταθεί στο… ύψος της. Αντιθέτως, υπέκυπτε όλο και περισσότερο στον πειρασμό.

Η παράλληλη σχέση δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα και όσοι ξέρουν μιλούν για ένα ιδιαίτερα φλογερό πάθος το οποίο δεν μπορούσε να μείνει κρυφό σε κανέναν. Η δικαστική υπάλληλος άρχισε να ανταλλάσσει τα ερωτικά μηνύματα το ένα μετά το άλλο και το μυαλό της ήταν διαρκώς στο πώς και πότε θα συναντηθεί με τον παράνομο εραστή της! Μάλιστα ορισμένοι μιλούν και για γκαρσονιέρα που το ζευγάρι είχε νοικιάσει κοντά στην οδό Γούναρη.

Το χειρότερο όμως ήταν ότι άρχισε να ξοδεύει και χρήματα με τα οποία βοηθά τον εραστή της! Το κακό άρχισε να διογκώνεται όταν φίλες της, εξοργισμένες από τη συμπεριφορά της, άρχισαν να πετούν οι ίδιες υπονοούμενα στον σύζυγό της. Μέχρι και σημειώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας της αφήνουν, γράφοντας κανονικά το όνομα της ίδιας και του εραστή της!

Σε ένα από αυτά απειλούν ακόμα πως θα τοιχοκολλήσουν και φωτογραφίες τους. Και όλα αυτά σε μια προσπάθεια να την πιέσουν να δώσει τέλος στην παράνομη σχέση της…

dete.gr

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...