Η Εύα Σωμαρακάκη βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τελικό

Η Εύα Σωμαρακάκη, η 23χρονη χορεύτρια του «so you think you can dance», βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τελικό, με την ενέργεια και την δυναμικότητα της, δείχνει κάθε φορά έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε νέα πρόκληση και με την «τρέλα» που την χαρακτηρίζει, να παρουσιάζει όλο και κάτι διαφορετικό στο διαγωνισμό, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτές

Η όμορφη Εύα με το ευλύγιστο κορμί έχει τον ρυθμό μέσα της, αφού είναι γεννημένη χορεύτρια και παρότι λατρεύει τον χορό, δεν στηρίζει τα όνειρά της μόνο σ’ αυτόν. Αν και εργάζεται ήδη ως δασκάλα χορού, φέτος τελείωσε το Χημικό Αθηνών και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στη Διδακτική της Βιολογίας.

Η καταγωγή της, από την πλευρά του πατέρα της, είναι από το Ηράκλειο και της μητέρας της από το Αγρίνιο. Από μικρή ζητούσε από τη μητέρα της να γίνει αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, αλλά τελικά σε ηλικία έξι ετών ξεκίνησε το μπαλέτο. Φοίτησε με επιτυχία και έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού για να γίνει δασκάλα σύγχρονου και τζαζ χορού. Μάλιστα, έκανε και μαθήματα ευρωπαϊκών χορών. Έτσι άρχισε να διδάσκει σε σχολή χορού λάτιν για να βγάζει το μεροκάματό της και να μην επιβαρύνει τους γονείς της. Η ζωή για αυτήν είναι ένας αγώνας, αυτό της έχουν διδάξει οι δικοί της, γι’ αυτό θέλει να έχει όσα περισσότερα εφόδια μπορεί. Ακόμη και στον χορό συνεχίζει τις σπουδές της και βρίσκεται στο πρώτο έτος της Επαγγελματικής Σχολής Ραλλούς Μάνου, με άλλα λόγια της αρέσει συνεχώς να εξελίσσεται.

Αγαπάει αυτό που κάνει και το αποδεικνύει περίτρανα, αφού βήμα – βήμα προχωράει ήρεμα και υπομονετικά. Επίσης, πάντα ακούει τις συμβουλές των κριτών, όπως στο προηγούμενο live, όπου σε συμβουλή που της είπε κριτής , έδωσε την εξής απάντηση: «προσωπικά πιστεύω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, ποτέ δεν θα θεωρείσαι ο καλύτερος χορευτής, πάντα θα έχεις πράγματα να μαθαίνεις, οπότε το παίρνω σαν θετικό, γιατί θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο».

Τέλος, απόψε θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο, στα δύο διαγωνιστικά χορευτικά κομμάτια, έτσι ώστε να καταφέρει να την αγκαλιάσει το κοινό από κάθε γωνιά της Ελλάδος, που με την ψήφο του, θα της δώσει το εισιτήριο για τον Τελικό.

Δείτε εδώ το χορό της από το 6ο live

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/291793-E-Eya-Somarakake-brisketai-ena-bema-prin-ton-teliko ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...