Η Η Ουρανία Μιχαλολιάκου “μπουγέλωσε” δημοσιογράφους από το μπαλκόνι

Η Η Ουρανία Μιχαλολιάκου

Η παρουσία των δημοσιογράφων έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, φαίνεται ότι ενόχλησε την κόρη του, Ουρανία Μιχαλολιάκου. Μάλιστα, όταν ορισμένοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου, είδαν ξαφνικά να έρχεται νερό από τον 4ο όροφο. Λίγο μετά είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Πάντως διακριτική είναι η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στο σπίτι του καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο γ.γ της Χρυσής Αυγής βρίσκεται ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του στην Πεύκη μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια και την κόρη τους Ουρανία.

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούνται όλες οι κινήσεις του αρχηγού του ακροδεξιού μορφώματος ενόψει της τελικής απόφασης του δικαστηρίου. Μάλιστα από το 2015 όταν και αποφυλακίστηκε μέχρι και σήμερα τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Παράλληλα δεν μπορούσε να βγει εκτός χώρας και έπρεπε να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης τρεις φορές τοn μήνα.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...