Η κρίση της Ενωτικής πρωτοβουλίας στο δημοτικό συμβούλιο

Με εισήγηση του Γιώργου Γούλα συζητείται στο δημοτικό συμβούλιο με την μορφή προ ημερήσιας διάταξης  τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης της Ενωτικής πρωτοβουλίας σχετικά με τις επιστολές δημοτικών συμβούλων που εξέφρασαν την άποψη ότι δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι με την Ενωτική Πρωτοβουλία στις επόμενες εκλογές.

Ο λόγος,για τον πρόεδρο του ημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιά,τον πρόεδρο του συνδέσμου Χρ.Σαλαμούρα και τον πρώην εντεταλμένο της δ.ε.Πλατάνου Θ.Κούκουνα.

Ο κ. Κοτρωνιάς διατύπωσε την άποψη,ότι θέματα δυσλειτουργίας τον έκαναν να πάρει απόφαση να μην συνεχίσει με την Ενωτική πρωτοβουλία.Ωστόσο,όπως είπε,θα στηρίξω τον δήμαρχο μέχρι το τέλος της θητείας,εκτός αν ο δήμαρχος ζητήσει το αντίθετο για το οποίο δεν έχει καμία αντίρριση να πράξει.

Ο κ. Κούκουνας υποστήριξε την άποψη ότι,έκανε τα δέοντα ως προς τις αρμοδιότητες που είχε,ενώ ο κ. Σαλαμούρας δεν θα είχε αντίρρηση να παραδόσει τη θέση του προέδρου του συνδέσμου εφόσον δεχόταν ο ίδιος ο δήμαρχος.

Ο κ. Μπουλές μίλησε για “απορρίμματα” που δημιούργησαν την παράταξη της Ενωτικής πρωτοβουλίας το αποτέλεσμα της οποίας έχει επιπτώσεις στην κοινωνία.

Η συζήτηση συνεχίζεται και σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρξουν αναλυτικά ρεπορτάζ και τοποθετήσεις



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...