Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ναυπακτίας δηλώνει παρόν στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη για την ανάδειξη Τοπικής Διοίκησης.

Τα ψηφοδέλτιά της θα απαρτίζονται από πρωτοπόρους εργάτες, αγρότες, νέους επιστήμονες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Αλλά και συνταξιούχους απόμαχους της δουλειάς, όχι όμως του αγώνα και των διεκδικήσεων.

Με βάση την εμπειρία των τελευταίων χρόνων των μνημονίων και της πανδημίας όλοι μας βγάλαμε συμπέρασμα.

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τον δρόμο των θυσιών για όφελος των λίγων, τα ψευτοδιλήμματα, τους όψιμους σωτήρες, την επιλογή του μικρότερου κακού.

Ήρθε η ώρα να ακουστούν και στο Δημοτικό Συμβούλιο τα πραγματικά προβλήματα και οι ανάγκες των δημοτών και της πόλης και της περιφέρειας.

Η τωρινή δημοτική αρχή, αλλά και οι προηγούμενες, δήθεν ανεξάρτητες όλες, υλοποίησαν και στήριξαν τις επιταγές της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Θα συνεχίσουν να έχουν το Δήμο εργαλείο της Κεντρικής Εξουσίας για την υλοποίηση του φορομπηχτικού, αντιλαϊκού μηχανισμού (ελαστικές σχέσεις εργασίας, φορολογία, ιδιωτικοποίηση του νερού κλπ).

Οι αλληλοεξυπηρετήσεις, αλληλοκάλυψη, τα πήγαινε – έλα από συνδυασμό σε συνδυασμό, η συνδιοίκηση για τρεισήμισι χρόνια, καμιά εμπιστοσύνη δεν πρέπει να εμπνέει τους δημότες.

Ήρθε η ώρα να βαδίσουμε σ’έναν άλλο δρόμο. Το δρόμο της ελπίδας, της πάλης, των διεκδικήσεων σε ό,τι μας ανήκει, για να εξυπηρετήσουμε τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.

Με βάση τα παραπάνω, καλούμε όποιον πιστεύει ότι χρειάζεται πραγματική αντιπολίτευση στο Δήμο, να αναδυκνείει και να υπερασπίζεται από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κάθε δημότη αλλά και του συνόλου, τον καλούμε να συσπειρωθεί και να συμπορευτεί με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπακτίας στις ερχόμενες εκλογές.

Για να είμαστε σίγουροι όποιον εκλέξουμε θα είναι και την επόμενη μέρα εκεί, στη θέση του αγώνα και υπερασπιστής μας.

Ναύπακτος 28 Μάρτη 2023



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...