Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 6-1 την Παρί και προκρίθηκε στους «8» του Champions League

Σε έναν πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αγώνα η Μπαρτσελόνα έβαλε τρία γκολ μέσα σε 8 λεπτά (88΄,90΄,90+5΄) και απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού την νίκησε με 6-1!

Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι μόλις στο 3΄ με τον Σουάρες άνοιξαν το σκορ και έδειξαν πως είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να ανατρέψουν το 4-0 του πρώτου αγώνα.

Στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα πίεσε έψαξε το γκολ, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Τελικά ο Κουζάβα στο 40΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και οι Καταλανοί το πίστεψαν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Νεϊμάρ στο 50΄ και ο Μέσι με ψυχραιμία έβαλε «φωτιά» στο γήπεδο.

Εκεί όπου όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους, ήρθε ο Καβάνι στο 62΄ με δυνατό σουτ να βάλει το πολυπόθητο γκολ για τους Γάλλους, αφού πλέον η Μπαρτσελόνα ήθελε τρία γκολ για να προκριθεί.

Το ματς έφτασε στο 88΄ ο κόσμος των γηπεδούχων έδειχνε ικανοποιημένος για την προσπάθεια και συμβιβασμένος με τον αποκλεισμό.

Ο Νεϊμάρ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 88΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 90΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (επίσης δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση) έκανε το 5-1 και όλοι άρχισαν να το πιστεύουν ξανά. Τελικά ο ήρωας ήταν ο Σέρτζι Ρομπέρτο που με προβολή στο 95΄ έδωσε την πρόκριση στους Καταλανούς κάνοντας το 6-1.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/274146-E-Mpartselona-nikese-me-6-1-ten-Pari-kai-prokritheke-stoys-8-toy-Champions-League ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...