Η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι η οικοδέσποινα στο φετινό φεστιβάλ Καννών

Η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια κι αγαπημένη του Φεστιβάλ Καννών θα είναι η οικοδέσποινά του.

Στην επετειακή 70η τελετή έναρξης, η Μόνικα Μπελούτσι θα έχει χρέη παρουσιάστριας – εκείνη θα ανοίξει την αυλαία του φεστιβάλ, θα μας συστήσει την λαμπερή κριτική του επιτροπή, θα φέρει επί σκηνής τον Πρόεδρο, Πέδρο Αλμοδόβαρ, και τον καλλιτεχνικό διευθυντή προγράμματος, Τιερί Φρεμό, ο οποίος θα κυρήξει την επίσημη έναρξη των φετινών εκδηλώσεων.

Πριν τα κάνει όμως όλα αυτά, η Μόνικα περίμενε στο αεροδρόμιο. Στο Palais. Στο λόμπι των ακριβών ξενοδοχείων της Κρουαζέτ.

Το ειδικό συλλεκτικό τεύχος της Madame Figaro, που κυκλοφορεί μόνο στις Κάννες, την έχει εξώφυλλο και special shooting που υπογράφει η διάσημη φωτογράφος Ελεν φον Ανγουερθ και τη θέλει να ποζάρει ως άλλη Μέριλιν.

Η 53χρονη μελαχρινή καλλονή είναι έτσι κι αλλιώς αξία πλατινένια για το Φεστιβάλ Καννών – δε χρειαζόταν την αλλαγή για να το αποδείξει.

Το 2002 σόκαρε κοινό και κριτικούς στην Κρουαζέτ με το «Μη Αναστρέψιμος» του Γκασπάρ Νοέ, ενώ το 2006 επέστρεψε ως μέλος της κριτικής επιτροπής (με Πρόεδρο τον Γουόνγκ Καρ-βάι).

Τελευταία της εμφάνιση στις Κάννες ήταν στα «Θαύματα» («Les Merveilles») της Αλις Ρορβάχερ το 2014, το οποίο είχε κερδίσει και το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής.

Μόνικα Μπελούτσι

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/284157-E-Monika-Mpeloytsi-tha-einai-e-oikodespoina-sto-phetino-phestibal-Kannon ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...