Η Νάνα Μούσχουρη στηρίζει το κοινωνικό έργο του Δήμου Αθηναίων

Η Νάνα Μούσχουρη στηρίζει το κοινωνικό έργο του Δήμου Αθηναίων
Την έμπρακτη στήριξή της στις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο δήμος Αθηναίων για την ανακούφιση κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την κρίση, εξέφρασε η κορυφαία διεθνής ελληνίδα ερμηνεύτρια, κυρία Νάνα Μούσχουρη.
Κατά τη συνάντησή της με τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, η κυρία Μούσχουρη, ενημερώθηκε για το δίκτυο κοινωνικής προστασίας που αναπτύσσει ο δήμος της Αθήνας, για τους άπορους συμπολίτες μας και τους άστεγους και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του δήμου σε κάθε πρωτοβουλία ανάταξης της πόλης.

Η κυρία Νάνα Μούσχουρη, παρέδωσε στον κ. Γιώργο Καμίνη επιταγή ύψους 10.000 ευρώ ως συμβολική στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλει ο δήμος Αθηναίων για την ανακούφιση των άστεγων και άπορων συμπολιτών μας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: «Αποτελεί τιμή και χαρά για την πόλη της Αθήνας, η ενεργή συμπαράσταση της κυρίας Νάνας Μούσχουρη στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή, με συνεχείς και συστηματικές δράσεις αλληλεγγύης. Η κίνηση της κυρίας Μούσχουρη, πιστεύω ότι θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά για την Αθήνα και ως παράδειγμα για πολλούς συμπολίτες μας».

ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ: «Ως Ελληνίδα θεωρώ χρέος μου να δηλώσω παρούσα σε κάθε προσπάθεια αλληλεγγύης και βοήθειας προς τους συμπατριώτες μας που απειλούνται από τη φτώχεια. Παρακολουθώ τις προσπάθειες που καταβάλετε κύριε Δήμαρχε, και θέλω κι εγώ με τις δικές μου δυνάμεις να στείλω ένα μήνυμα στους Έλληνες ότι κανένας δεν είναι μόνος του και κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος του».

Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: «Σας ευχαριστώ θερμά».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...