Η Ναταλία Γερμανού απενοχοποεί τη σχέση της

Η Ναταλία Γερμανού απενοχοποεί τη σχέση της
“Ζω ένα μεγάλο έρωτα”, λέει η παρουσιάστρια…

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Ναταλία Γερμανού μίλησε σχεδόν για όλα: για το πόσο όμορφα περνά στη νέα της σχέση, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και για το παιχνίδι της τηλεόρασης.

“Όταν ζεις ένα μεγάλο έρωτα, είναι άκομψο να μιλάς για τον προηγούμενο”, δήλωσε η παρουσιάστρια λίγο πριν κάνει τη νέα αρχή κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Ant1, απαντώντας με τον τρόπο αυτό σε όσους την κριτικάρουν που ο νέος της σύντροφος, Μάνος Ιωάννου, είναι νεότερός της: “Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση για οικονομικό συμφέρον, δεν έκανα ποτέ σχέση με εργοδότη μου, δεν μπήκα ποτέ ανάμεσα σε παντρεμένο ζευγάρι για να το χωρίσω. Για μένα αυτά είναι ανηθικότητες, όχι το να είσαι με έναν νεότερο άντρα επειδή το θέλετε και οι δυο”.

Όσον αφορά στο παιχνίδι της τηλεθέασης, η Ναταλία είπε στο περιοδικό “Hello!”: “Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν έχει σημασία αν ξέρεις να παίζεις καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης, αλλά αν ο κόσμος σε θεωρεί δικό του παίχτη”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σελίδα που άλλαξε στην καριέρα της με την μεταγραφή της στο κανάλι του Αμαρουσίου: “Όσο για τη νέα αρχή; “Θέλω όσο τίποτα αυτή η νέα αρχή να μου φέρει την αποδοχή του κόσμου. Δεν πρόκειται για ανασφάλεια, για επιβεβαίωση, αλλά για λαχτάρα για δικαίωση”.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...