Η Ναυπάκτια Κάτια Βλαχογιάννη στη Εθνική ομάδα γυναικών ποδοσφαίρου…

Οι δυο  νεαρές παίκτριες του Μεσολόγγι 2008   Πούλιου Ρούλα και Βλαχογιάννη Κάτια( πάνω φωτο), πήραν κάλεσμα από την Εθνική ομάδα, για τις προπονήσεις προεπιλογής, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Οι δυο παίκτριες θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα και Τρίτη [16,17/12/2013] στο ξενοδοχείο PALACE HOTEL στην Γλυφάδα προκειμένου να μετάσχουν στις προπονήσεις-προεπιλογής που θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της Ομοσπονδίας στον Αγ.Κοσμά .
Ηδη αλλες τρείς  παίκτριες του  Μεσολογγίτικου συλλόγου εχουν  λαβει  μέρος στις προεπιλογές της Εθνικής Ομάδας των Νεανίδων και Κορασίδων. Τα κορίτσια Χονδρού Μαρία -Καπνίση Μαρία-Μόκκα Μαρία τα πήγαν αρκετά καλά και περιμένουν την επόμενη πρόσκληση του τεχνικού της Εθνικής Βαγγέλη Κουτσάκη,ενώ η Χονδρού αγωνίστηκε και σε δύο φιλικά με την αντίστοιχη Εθνική της Ουγγαρίας.
Σιγουρα η μεγαλύτερη  τιμή για μία  παίκτρια, ήταν πάντα και παραμένει η συμμετοχή της σε επίπεδο εθνικής ομάδας ,όπως και για την ομάδα του Μεσολογγίου είναι μια τιμητική διάκριση να έχει στό ρόστερ της ταλαντούχες παίκτριες, και  άρχισε να αποδίδει καρπούς η καλή δουλειά που γίνεται στην γυναικεία ομάδα.

mesologisport.blogspot

φωτογραφίες..ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ  corfucorner.gr

dsc061263edd

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...