Η Ναύπακτος κέρδισε το στοίχημα-Ο γ.δ.της Rhapsody Travel Άγγελος Παπακυριακόπουλος μιλά για το πρώτο Κρουαζιερόπλοιο και τις εντυπώσεις των επισκεπτών του (Bίντεο)

Ο Άγγελος Παπακυριακόπουλος, γενικός διευθυντής του Rapsody Travel μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Nafpaktianews για την έλευση του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στα νερά της Ναυπάκτου.

Η κρουαζιέρα έχει να εξερευνήσει ακόμα πολλές περιοχές της Ελλάδας σημείωσε ο κ. Παπακυριακόπουλος και επιθυμία όλων είναι η Ναύπακτος να αποτελέσει προορισμό.

Είναι η αρχή για αφίξεις και άλλων κρουαζιερόπλοιων και οι επισκέπτες πέρασαν πάρα πολύ ωραία, με τις εντυπώσεις τους να είναι εξαιρετικές τόσο για τις ομορφιές, όσο και τη “ζεστή αγκαλιά” της φιλοξενίας των κατοίκων. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στο δήμο Ναυπακτίας για τη στήριξη που παρείχε, τον προσωπικό του φίλο και συμπολίτη μας Άγγελο Σταυρόπουλο για την βοήθεια που παρείχε στην προετοιμασία όλου αυτού του εγχειρήματος ,όσο και τον τοπικό τουριστικό πράκτορα Νίκο Ντότσικα για τη διάθεση των λεωφορείων και τη συμμετοχή του στην όλη προσπάθεια, προκειμένου οι επισκέπτες να περιηγηθούν τις ομορφιές της πόλης και να μείνουν ευχαριστημένοι.

Περισσότερα βίντεο από το πλοίο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ SITE…ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...