Η Ναύπακτος στους ρυθμούς του Rock ‘n’ Roll

Μια καλοκαιρινή απόδραση στη δεκαετία του 50 θα έζησε η Ναύπακτος το Σάββατο 7 Ιουλίου Το φεστιβάλ “50′s Cruise” που διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπακτίας σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα “Rollin Foxes”, περιλάμβανε «beach- πάρτι», vintage παζάρι, χορό και μουσική στην κεντρική πλαζ και, στη συνέχεια, συναυλία των The Duo Jet Band και του ιταλικού συγκροτήματος Dale Rocka & The Volcanoes στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Tο βράδυ του Σαββάτου θα ακολούθησε  μεγάλο «άφτερ – πάρτι» σε κεντρικό κλαμπ της πόλης με μουσική και χορό από την ομάδα των Rollin Foxes.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραια τα πανηγυρια και οι χωροι κυριοι της δημοτικης αρχης, το παρακανατε κοροιδευετε τον κοσμο εδω και καιρο, ημαρτον ρε παιδια ολα επιφανειακα κοιταξτε λιγο τα προβληματα που περνανε μπροστα σας και ουτε ασχολειστε.ετσι ξερουν και αλλοι να διοικουν απλα αποδεικνυεται καθε μερα ποσο λιγοι ειστε και σας πιστεψαν τοσοι ανθρωποι ανταρτες και μη, ιδου τα χαλια σας για τετοια πρωτοι και απο σοβαρες αποφασεις μηδεν ,,μπραβο στην ναυπακτο που σας εχει εκει.

  2. Ρε ούστ μας έχετε ζαλήσει μια χαρά τα λέει ο Δημαρχος έχει όλο το καλοκαίρι εκδηλώσεις στιρίζει την κοινωνία και βγαίνουν κάτι τζάμπα μάγκες σαν κι εσένα και δημιουργούν θέμα. Ο Μπουλές θα είναι πάλι Δημαρχος μας ο Δήμαρχος όλης Ναυπακτίας

    • εγω ειπα την αποψη μου απαγορευεται, ποιος σε εβαλε να ελεγχεις τα λεγομενα των αλλων τι εισαι εσυ, αμεσως βγαινεις και γκλαφουνιζεις ετσι εμαθες,κανε μας την χαρη λοιπον θα λεμε οτι θελουμε, και επειδη δε σου τοπαν να σε προφυλαξουν γινε ποιο υπιος στους χαρακτηρισμους σου μην τα ακουσεις αποψε γραφικε,υπαλληλε,και να τους χαιρεσαι ….

      • Τι λές ρε που θα μα πεις τι να γράψουμε τσιράκια που κάθεστε και βωμολοχείτε. Θα σου πω κάτι που θα σε πονέσει ο Μπουλές θα είναι πάλι Δήμαρχος και κατι τέτοιοι σαν κι εσένα θα συνεχίζετε το λαϊκισμό

  3. τα λογια σου θα μεινουν για το ποιος βωμολοχει, ως αναφορα για τα αλλα γιατι εχουμε και δουλειες και απο οτι φαινεται εσυ εισαι εντεταλμενος να απαντας και δεν εχεις κατι να κανεις,κηρυγμα κανε αλλου κοιτα να απαντας σε οτι μπαινει μη σε μαλωσουν και ας τα αλλα για τον κοσμο να κρινει, καληνυχτα σπουδαγμενε και ιεροκηρυκα του δημου, εαν δεν ξερεις σε ποιον απευθεινεσαι να προσεχεις τι λες και οι τοιχοι εχουν αυτια,,,κατσε τωρα εγω παω ……δεν ασχολουμε αλλο με τους αορατους και ονειροκατεβατους..εχουμε και δουλειες….θα ζηλεψεις που παω,, και δεν πονεσα για τον μπουλε που ειπες, οι αντρες δεν πονανε μπερδευτηκες, αλλα βιαζεσαι πολυ κατσε τωρα και κανε σπατουλα μεχρι το πρωι ………..ουτε που θα δω ηδη κλεινω..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...