Η ομάδα του Α.Ο. Λυγιά αφιέρωσε την νίκη στον Παναγιώτη Κυριαζή.

Ανακοίνωση της ομάδας

Το ρεπορτάζ του αγώνα και αφιέρωση της σημερινής νίκης στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κυριαζή.
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, η ομάδα μας πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, πήρε μια μεγάλη νίκη, απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Αστακού, μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, όπως είχε γίνει και στο προηγούμενο με τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας , στο οποίο η συνέχεια είχε διαφορετική τροπή με άσχημη κατάληξη, όμως αυτή τη φορά είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς στα πρώτα 6 λεπτά του αγώνα, προηγούνταν ήδη 0-2, με ισάριθμα γκολ του Γεωργακόπουλου Γιώργου. Στο 21ο λεπτό θα μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 1-2, με την ομάδα μας να διευρύνει πάλι σε 2 τα τέρματα της, κάνοντας το 1-3 στο 34’, με τον Καλτσή Χάρη. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 39’, οι γηπεδούχοι θα μειώσουν εκ νέου σε 2-3, αποτέλεσμα το οποίο έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πίεσαν ψηλά με στόχο να ισοφαρίσουν γρήγορα, με αρκετές στημένες φάσεις, είτε από κόρνερ, είτε από φάουλ, με αποτέλεσμα να αφήνουν χώρους πίσω, με την ομάδα μας να χάνει δυο ευκαιρίες να τελειώσει το ματς, με την πρώτη να είναι κλασική με τον Γεωργακόπουλο Γιώργο σε μια αντεπίθεση, να βγαίνει σχεδόν σε κενή εστία, να σουτάρει με τη μπάλα όμως να βρίσκει σε έναν επερχόμενο αμυντικό και να απομακρύνεται. Η δεύτερη φάση ήταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρόπουλου Βασίλη, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι να αναπηδά στο έδαφος πάνω στην γραμμή και να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα. Η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλά στημένη αμυντικά δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους, εξουδετερώνοντας όλες τις φάσεις, με το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, το Σάββατο 10-12-2022 και ώρα 15.00, εντός έδρας με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Α.Ο. Ζευγαρακίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Λυγιά ”Το Νεόκαστρο”, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Κυριαζή για τον άδικο χαμό του και του αφιερώνουν την σημερινή νίκη, ως ελάχιστο φόρο τιμής.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΟ!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...