Η ομιλία του Δημ.Κωνσταντόπουλου στη βουλή για την παιδεία

Λέμε όχι στην αύξηση των μαθητών ανά τμήμα, γιατί υποβαθμίζεται η ποιοτική παροχή εκπαίδευσης στην τάξη.
Έτσι, το μόνο που καταφέρνετε ειναι να μειώνονται οι προσλήψεις των αναπληρωτών και οι μαζικοί μόνιμοι διορισμοί να οδηγούνται στις καλένδες.
Λέμε όχι στην τιμωρία των αναπληρωτών που δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία.
Ωστόσο η ομηρία των αναπληρωτών με 120 μήνες και πλέον προυπηρεσία θα πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος “.

Επανίδρυση του τμήματος
Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών Αγρινίου με την ένταξη του στο τρέχον μηχανογραφικό του 2020 !
Το Υπουργείο να αποκαταστήσει όπως είπε και ο Υφυπουργός παιδείας κ. Διγαλάκης σε επίκαιρη ερώτησή μου, την αναιτιολόγητη κατάργησή του τμήματος απο τον κ. Γαβρόγλου και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , με την άμεση επανίδρυσή του .
Ένα τμήμα με επαγγελματικά δικαιώματα , 18 μέλη ΔΕΠ , 300 φοιτητές , 700 αποφοίτους και μτχ Πρόγραμμα !
Η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ.Κυριαζοπούλου και ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε )
κ.Μίτκας γιατί κωλυσιεργούν ;
Περιμένω κυρία υπουργέ την απάντησή σας .

Ομιλία στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων επί του Νομοσχεδίου του Υπ. Παιδείας.

Ομιλία μου στην Βουλή στο νομοσχέδιο για την παιδεία .Λέμε όχι στην αύξηση των μαθητών ανά τμήμα, γιατί υποβαθμίζεται η ποιοτική παροχή εκπαίδευσης στην τάξη.Έτσι, το μόνο που καταφέρνετε ειναι να μειώνονται οι προσλήψεις των αναπληρωτών και οι μαζικοί μόνιμοι διορισμοί να οδηγούνται στις καλένδες.Λέμε όχι στην τιμωρία των αναπληρωτών που δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία.Ωστόσο η ομηρία των αναπληρωτών με 120 μήνες και πλέον προυπηρεσία θα πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος ".Επανίδρυση του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών Αγρινίου με την ένταξη του στο τρέχον μηχανογραφικό του 2020 ! Το Υπουργείο να αποκαταστήσει όπως είπε και ο Υφυπουργός παιδείας κ. Διγαλάκης σε επίκαιρη ερώτησή μου, την αναιτιολόγητη κατάργησή του τμήματος απο τον κ. Γαβρόγλου και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , με την άμεση επανίδρυσή του .Ένα τμήμα με επαγγελματικά δικαιώματα , 18 μέλη ΔΕΠ , 300 φοιτητές , 700 αποφοίτους και μτχ Πρόγραμμα !Η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ.Κυριαζοπούλου και ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε ) κ.Μίτκας γιατί κωλυσιεργούν ;Περιμένω κυρία υπουργέ την απάντησή σας .Gepostet von Δημήτρης Κωνσταντόπουλος am Montag, 1. Juni 2020



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...