Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας είναι ο μεγαλύτερος φορέας του Δήμου και ουδέποτε αρνήθηκε σε οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή την ανιδιοτελή μας προσφορά, σε όποιον τομέα μας ζητήθηκε. Έτσι και τώρα, σε συζητήσεις που έγιναν με τον κ. Δήμαρχο, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, μας ζητήθηκε μεταξύ των άλλων, η πιο ενεργή συμμετοχή μας σε επιτροπές και Δ.Σ. των εταιρειών του Δήμου για να ενισχύσουμε αναπτυξιακά και οικονομικά το τόπο μας.

         Προς έκπληξή μας όμως διαπιστώσαμε ότι, τόσο στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ όσο και στη ΔΕΥΑΝ αλλά και στην ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ  η Ομοσπονδία Επαγγελματιών δεν εκπροσωπείται πουθενά.

        Προφανώς, η συμμετοχή και η προσφορά μας κρίθηκε ως μη αναγκαία, καθίσταται δε φανερό ότι την έννοια της συνεργασίας ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως αυτός νομίζει.

         Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο των νέων Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΕΥΑΝ, του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ και της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ, ενώ εμείς συνεχίζουμε το δικό μας έργο για το οποίο μας τίμησαν και μας εξέλεξαν οι συνάδελφοί μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...