Πραγματοποιήθηκε την 22/11/2021 Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα: απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής. Συμμετείχαμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά δεν πήραμε το λόγο, γιατί αμέσως  θα έτρεχαν να μας ταυτίσουν με την αντιπολίτευση. Όμως δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε όσα θέματα ακούστηκαν και αφορούσαν τους επαγγελματίες. :

  1. Δεν ακούσαμε τίποτα για την εξέλιξη του έργου της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης.
  2. Ακούσαμε για αντικατάσταση του αμιαντοσωλήνα ύδρευσης στην οδό Μεσολογγίου και απορούμε πως θα γίνει αυτό αφού στο προηγούμενο τμήμα της οδού Τζαβέλα δεν θα αντικατασταθεί γιατί το έργο ,χωρίς λόγο και επαρκείς εξηγήσεις φαίνεται να πηγαίνει για σταμάτημα.
  3. Δεν ακούσαμε τίποτα για την υπόσχεση του Δημάρχου για την επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας.
  4. Ακούσαμε ότι επιχειρείται ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, δεν θα έπρεπε να ενημερωθούμε και να συγκληθεί η επιτροπή διαβούλευσης;
  5. Ακούσαμε για προβολή της Ναυπακτίας μέσω διαφημιστικής καμπάνιας, με έμφαση στο βίντεο των «επωνύμων». Οι υπόλοιπες αποφάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού για την τουριστική προβολή πήγαν περίπατο;
  6. Ακούσαμε για εκ περιτροπής ανάθεση προμηθειών σε επαγγελματίες, εμείς ως επαγγελματίες δεν γνωρίζουμε να έγινε ποτέ κάτι τέτοιο!!!
  7. Ακούσαμε για συνεργασία και επικοινωνία του Δήμου με τους φορείς όπως η Ομοσπονδία. Αυτό δεν έγινε ποτέ με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής παρά μόνο κατόπιν απόφασης και αιτήματος από την μεριά της Ομοσπονδίας.
  8. Δεν ακούσαμε για πρωτοβουλίες εκ μέρους της Δημοτικής αρχής (όπως συμβαίνει σε άλλους Δήμους) για στήριξη της τοπικής αγοράς και των επαγγελματιών την τελευταία διετία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε εξ’ αιτίας του COVID-19.

  Κύριε Δήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής αρχής δεν υπήρξαμε ποτέ μηδενιστές, εκτιμούμε πάντα τις θετικές ενέργειες της εκάστοτε Δημοτικής αρχής και ασκούμε την κριτική μας στις αρνητικές και βεβαίως  χωρίς καμία αντιπολιτευτική διάθεση γιατί έχουμε ως αρχή ότι η επιτυχία του έργου μιας Δημοτικής αρχής αποφέρει οφέλη, ευημερία, ανάπτυξη στην τοπική αγορά και μείωση της ανεργίας.

   Ευχόμαστε ειλικρινά μια πραγματική συνεργασία στο μέλλον προς όφελος όλων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...