Η Ομόνοια Ναυπάκτου για ένα ακόμα καλοκαίρι προγραμματίζει μια σειρά από διοργανώσεις στην άμμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (BEACH GAMES SERIES – SUMMER 2017)

Η Ομόνοια Ναυπάκτου για ένα ακόμα καλοκαίρι προγραμματίζει μια σειρά από διοργανώσεις στην άμμο που συμπληρώνουν την καλοκαιρινή διασκέδαση μικρών και μεγάλων αξιοποιώντας τις γηπεδικές εγκαταστάσεις στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου. Οι διοργανώσεις αυτές ξεκινούν από τα μέσα του Ιουλίου και τελειώνουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.
Αναλυτικά η Ομόνοια Ναυπάκτου έχει προγραμματίσει:

AHEPA BEACH VOLLEYBALL CUP 2017 (14-16 Ιουλίου 2017)
Πρόκειται για τη σύμπραξη της Ομόνοια Ναυπάκτου και του τμήματος ΑΗΕΡΑ Lepanto που συντονισμένα τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν αναβαθμίσει κατά πολύ το Τουρνουά Μικτών Ομάδων. Τη φετινή χρονιά η διοργάνωση εκτός από την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γίνεται υπό την αιγίδα και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η διοργάνωση ξεκινά στις 14 Ιουλίου με την προκριματική σειρά αγώνων και κορυφώνεται με το τελικό 16άρι ταμπλό το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου.

12ο Τουρνουά Ανδρών Γυναικών Beach Volley (24-30 Ιουλίου 2017)
Έχουν περάσει κιόλας δώδεκα χρόνια από την πρώτη διοργάνωση της Ομόνοιας στην άμμο, όταν το μακρινό 2006 γνώρισε το Beach Volley στην περιοχή. Μετά από 11 επιτυχημένες διοργανώσεις και έξι αλλαγές στην τοποθεσία των αγώνων τη φετινή χρονιά θα γίνει το 12ο τουρνουά στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου. Η διοργάνωση έχει τέσσερα σκέλη χωρισμένα σε δύο φύλα και δύο επίπεδα. 24-27 Ιουλίου αγωνίζονται Ερασιτέχνες αθλητές, δηλαδή άτομα που δε σχετίζονται με σωματεία βόλεϊ, σε δύο ταμπλό, ένα γυναικών και ένα ανδρών. 28-30 Ιουλίου θα γίνει η τελική φάση με τους αθλητές βόλεϊ να μπαίνουν στο χορό και πάλι σε δύο ταμπλό, ανδρών και γυναικών.

8ο Τουρνουά Beach Volley 3X3 (19-20 Αυγούστου 2017)
Με το καλοκαίρι να κοντεύει στο τέλος του, τουλάχιστον ημερολογιακά, η Ομόνοια προγραμματίζει ένα τουρνουά μικτών ομάδων 3 εναντίον 3, με κύριο στόχο τη διασκέδαση. Η διοργάνωση είναι ορισμένη κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τον Δεκαπενταύγουστο και συγκεντρώνει πέρα από τους τοπικούς συμμετέχοντες και άτομα που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή και θέλουν να ψυχαγωγηθούν μέσα από τον αθλητισμό.

4ο Τουρνουά Beach Tennis (26-27 Αυγούστου 2017)
Οι καλοκαιρινές διοργανώσεις της Ομόνοιας κλείνουν με ένα διαφορετικό τουρνουά από τα άλλα. Το Beach Tennis μπορεί ακόμα να μην είναι γνωστό στην περιοχή αλλά χρόνο με το χρόνο κερδίζει περισσότερους φίλους ενώ και το αγωνιστικό επίπεδο συνεχώς ανεβαίνει. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η Ομόνοια διοργανώνει τουρνουά beach tennis ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα γίνουν και αντίστοιχες ημερίδες στα γήπεδα του Αλσυλλίου στο Γρίμποβο.

Για τη κάθε μία διοργάνωση θα γίνει ξεχωριστή ενημέρωση τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή της. Ωστόσο όσοι θέλουν να ενημερωθούν για τα στοιχεία της κάθε μία διοργάνωσης μπορούν είτε στο τηλέφωνο 6972090641 (Τσακανίκας Ντίνος) είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του συλλόγου στο [email protected].



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...