Η Πένυ Αποστολοπούλου-Γαλάνη υποψήφια με το Γ. Γούλα-Αξίζει την προσοχή μας

Με την παράταξη του Γιώργου Γούλα, «Ανανέωση και Δημιουργία» θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Πένυ Αποστολοπούλου-Γαλάνη. Έχοντας μεγαλώσει την πόλη της Ναυπάκτου, αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2008-2010 εργάστηκε σε Α.Τ.Ε στην Πάτρα, με κύριο αντικείμενο τα δημόσια έργα. Από το 2010 διατηρεί στη Ναύπακτο το δικό της τεχνικό γραφείο, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος του Σ.Υ.Δ.Μ.Ε.Ε.Ν και της αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος της Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ. Επίσης είναι παντρεμένη με το Μάρκο Γαλάνη και έχει ένα γιο 5 ετών, τον Παναγιώτη.
Η Πένυ Αποστολοπούλου-Γαλάνη πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί πρόσφατα διάβασε τον «Επιτάφιο» του Περικλέους και ενθουσιάστηκε με την ανάλυση και τα επιχειρήματά του. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για ένα μικρό και συνάμα εντυπωσιακό σύγγραμμα που αναλύει γιατί όλοι οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν στα του τόπους τους, συναντώντας ταυτόχρονα λεπτομέρειες και συμπεριφορές που σε κάνουν να απορείς με την ύπαρξή τους ακόμα και σήμερα. Με το Γιώργο Γούλα γνωρίζεται χρόνια και αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, ενώ παρόλη την πολυετή του ενασχόληση με τα κοινά δεν βρίσκει κάποιος κάτι μεμπτό στην παρουσία του και την προσωπικότητά του, ακόμα και και από τις θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει κατά καιρούς (π.χ. αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών).  Οι θέσεις του για την πόλη, η ποιότητα και η ωριμότητα που τις εκφράζει τη βρίσκει σύμφωνη, κάτι που την οδήγησε εν τέλει στο να ταχθεί στο πλευρό του χωρίς αστερίσκους.

Η προεκλογική εκστρατεία με τον τρόπο που διεξάγεται δεν την εκφράζει απόλυτα, όπως σημειώνει σε συζητήσεις με δικούς της ανθρώπους, αλλά τονίζει πως παράλληλα είναι υποχρεωμένη να την ακολουθήσει, πάντα όμως με  αξιοπρέπεια. Χαρακτηριστικό άλλωστε που είναι αναγκαίο, γιατί μην ξεχνάμε η ψήφος παραμένει προσωπική, μυστική υπόθεση, μην επηρεάζοντας σε καμία περίπτωση  την καθημερινότητά της και την… καλημέρα της προς όλους, η οποία τονίζει πως της είναι απαραίτητη.
«Θα προσπαθήσω η συμβολή μου μέσω του συνδυασμού του Γιώργου Γούλα να είναι θετική προς το συμφέρον όλων», δηλώνει χαρακτηριστικά η Πένυ Αποστολοπούλου-Γαλάνη, αποτελώντας μία πολύ καλή επιλογή για τους ψηφοφόρους, η οποία συγκεντρώνει πολλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά ως άνθρωπος. Αξίζει την προσοχή μας…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...