Άλλαξε όψη η παλιά οικοκυρική σχολή στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Με την ενοικίαση του χώρου από τον μηχανικό Δημήτρη Αναγνωστόπουλο,το κτήριο του κληροδοτήματος “Κοζώνη” απέναντι από το δημαρχείο μεταμορφώθηκε σε ένα ένα καλαίσθητο boutique hotel δίνοντας υπεραξία τόσο στο κτήριο,αλλά και στο τουριστικό προιόν της Ναυπακτίας.

Ο Ανδρέας Κοτσανάς επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,σχολιάζοντας το όλο εγχείρημα,σημείωσε την εξαιρετική δουλειά που έγινε σε ένα κτήριο που κινδύνευε ουσιαστικά να καταρρεύσει προσδίδοντας επιπλέον αξία στο δήμο.Δεν παρέλειψε δε,να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ. Ιερόθεο,αλλά και τα μέλη του κληροδοτήματος που έλαβαν την απόφαση για παραχώρηση και αξιοποίηση του ακινήτου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο κ.Κοτσανάς αναφέρει

Η πρώην οικοκυρική σχολή του κληροδοτήματος Κοζώνη μετατράπηκε σε ένα οικοδόμημα-κόσμημα στο κέντρο της πόλης της Ναυπάκτου από τον συνδημότη μας πολιτικό μηχανικό κ.Δημήτρη Αναγνωστόπουλο δίνοντας προστιθέμενη αξία στο Δήμο μας.
Πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Δημήτρη για την εξαιρετική δουλειά και την τάχιστη ολοκλήρωση των εργασιών, όσο και στον πρόεδρο της επιτροπής του κληροδοτήματος Κοζώνη, μητροπολίτη κ.κ.Ιερόθεο και τα μέλη αυτής, που λάβανε την γενναία απόφαση παραχώρησης για ένα κτίριο που παρέμενε αναξιοποίητο και σε λίγο χρονικό διάστημα ουσιαστικά θα κατέρρεε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, σπίτι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...