Η παράταξη Γκίζα για τη διενέργεια του debate

Σε σχέση με την συμμετοχή του υποψηφίου Δήμαρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα στα Debate που θα διεξαχθούν από τα τοπικά Μέσα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα παρακάτω:

Ήδη πολύ πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου η παράταξη μας έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει σε ένα μόνο Debate. Μάλιστα ενημερώσαμε και εγγράφως για την θέση μας αυτή τοπικό Μέσο Ενημέρωσης που μας απηύθυνε πρόσκληση από τον Μάρτιο. Παρόλα αυτά και παρά τις προτροπές μας προς τα Μέσα Ενημέρωσης να συνεργαστούν ώστε να διοργανωθεί από κοινού ένα Debate, αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατό. Με αυτά τα δεδομένα επιλέγουμε να δώσουμε το παρών σε ένα Μέσο και αυτό είναι ή τηλεόραση του Lepanto, η τηλεόραση της πόλης μας, η οποία ως είθισται διοργανώνει το σύνολο των Debate στις τελευταίες πολλές εκλογικές διαδικασίες.

Τιμούμε και σεβόμαστε τον κόπο και την δουλειά όλων των διαχειριστών- ιδιοκτητών των τοπικών site μας, όμως δεν είναι δυνατόν τις τελευταίες δέκα ήμερες προ των εκλογών να δώσουμε το παρών σε τρεις ίδιες διαδικασίες και μάλιστα σε χρονικό διάστημα έξι ημερών. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανταποκριθήκαμε στα καλέσματα του συνόλου των μέσων ενημέρωσης της περιοχής, απαντώντας αναλυτικά σε κάθε ερώτημα που μας έθεσαν, χωρίς να αποκλείσουμε κανένα.

Είμαστε και συνεχίζουμε να είμαστε οπαδοί του δημόσιου διαλόγου, άλλωστε η ως σήμερα διαδρομή μας το αποδεικνύει έμπρακτα.

Καταλήγοντας δηλώνουμε και πάλι ότι επιθυμία μας είναι το σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης της Ναυπακτίας να διοργανώσει από κοινού ένα δημόσιο διάλογο όπου θα δώσουν το παρόν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...