Μέρα χαράς και ικανοποίησης η σημερινή για την Πατρινή Αγγελική Νταλαπέρα, απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Καστριτσίου, η οποία κατάφερε να εισαχθεί πρώτη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ενώ όπως αναφέρει είναι η πρώτη στην Ελλάδα στο Δεύτερο Πεδίο με 19.667 μόρια.

Μιλώντας στο thebest.gr η Αγγελική δεν κρύβει την ικανοποίησή της για την επίτευξη του στόχου της. “Είμαι χαρούμενη και περήφανη γι΄αυτό που πέτυχα. Η Σχολή αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή”.

Η Αγγελική Νταλαπέρα όπως και οι άλλοι συνυποψήφιοί της προετοιμαζονταν εν μέσω καραντίνας, λόγω κορωνοϊού.,για τις πανελλήνιες. Ωστόσο αυτό δεν τη βοήθησε. Για την ακρίβεια τη δυσκόλεψε όπως εξηγεί, η καραντίνα, γιατί τα μαθήματα γίνονταν διαδικτυακά αφενός, αφετέρου στερήθηκε τη συναναστροφή με φίλους και συμμαθητές, με αποτέλεσμα να μην έχει αυτές τις στιγμές χαλάρωσης μαζί τους.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα την οικογένειά της για τη βοήθεια και την ψυχολογική υποστήριξη αλλά και τους καθηγητές του σχολείου και το φροντιστηρίου Πρίσμα. Στα σχέδιά της είναι και ένα μεταπτυχιακό στην Αμερική.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...