Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΤΙΠΟΤΑ» ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝH ΣΕ «ΚΑΤΙ»!!!

Αυθόρμητες σκέψεις…ενοχλητικές
του Σταύρου Μουτόπουλου
Απλές  συνταγές πολιτικών καινοτομιών!

Το άρρωστο πολιτικό κατεστημένο με μεγάλη ευκολία και απύθμενο θράσος, απολύει,  περικόπτει, καταργεί,  φορολογεί, στέλνει στην εφεδρεία, ψάχνει για  δήθεν “ισοδύναμα” και ταυτόχρονα διορίζει, προωθεί, αδιαφορεί, καρατομεί, χαρατσώνει, δηλώνει ανερυθρίαστα,…

Σταχυολογήσαμε, πρόχειρα, πράξεις  από τα πρόσφατα πεπραγμένα του πολιτικού κατεστημένου ή καταγράφουμε μερικές  από τις άμεσες μεταρρυθμίσεις εγχώριας πρωτοβουλίας:

  1. 1.    Στο γραφείο του «τσάρου» της οικονομίας  έχουν  διορισθεί σε θέσεις ειδικών συμβούλων ( για ένα ταπεινό μισθό!) μία «γιατρίνα» και μία «ιστορικός» ( ουδέν σχόλιο)

 

  1. 2.    Πρώην Πρόεδρος της Βουλής,  για μια ημέρα,  διόρισε μία από τις κόρες του σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή στο δικό του! (Μπορείς να μη θυμώσεις;)

 

  1. 3.    Πρώην πρόεδρος (διορισμένος)  πιστωτικού ιδρύματος  φυγάδευσε στο εξωτερικό 10 εκατομμύρια ευρώ! Κι αν (λέμε αν) ήταν απολύτως νόμιμο, τότε για ποιό λόγο ο Διοικητής της ΤτΕ ανέφερε το θέμα; (Για κουτσομπολιό;)

 

  1. 4.    Αστυνομικός «φρουρεί» πολιτικό που έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια! (Άλλο τούτο)

 

  1. 5.        2.500 νεκροί εξακολουθούσαν να παίρνουν σύνταξη από το ΙΚΑ. (Εξοργίζεσαι ή όχι;)  

 

  1. 6.    «Να είστε σίγουροι ότι αν υπάρχει ένα ΠΑΣΟΚ που δεν είναι εδώ, σ’ αυτά τα έδρανα, αυτό είναι το κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚ, ένα ΠΑΣΟΚ της πελατειακής συναλλαγής! Αυτό δεν είναι εδώ!» Δήλωση «βόμβα» (Bουλή 1/8/2012) πρώην υφυπουργού Παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου. (Υπάρχουν και άλλες δημιουργικές συνιστώσες;)

 

  1. 7.        45 αστυνομικοί βρίσκονται στη φύλαξη και προστασία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή! (Καταγγελία στο ΒΗΜΑFM του αντιπροέδρου της ένωσης αστυνομικών Αττικής) Μα καλά, αφού ο λαός τον ψηφίζει και αισθάνεται  τόσο αγαπητός  γιατί χρειάζεται τόσο  στρατό;

 

  1. 8.       500 συνοριοφύλακες  υπηρετούν στο νομό Αττικής. (Τα σύνορα της πατρίδας είναι πέριξ του Κολωνακίου; Από πότε το αποφάσισε το πολιτικό προσωπικό;)

 

Δυστυχώς, ανάλογες πράξεις ή αντίστοιχες «μεταρρυθμίσεις» του πολιτικού κατεστημένου δεν έχουν τελειωμό!

H σύγχρονη πολιτική έκφραση, συνείδηση, σκέψη και πράξη του «δε βαριέσαι»!

Δυστυχώς, για τον απλό και απροστάτευτο λαό μας ο καθημερινός Γολγοθάς συνεχίζεται!

Φοβάμαι πως τα λουκέτα στη ζωή  θα λάβουν διαστάσεις επιδημίας.

Το παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα το μόνο που μπορεί να καταφέρει και το καυχάται, είναι ένα «τίποτα» μεταμφιεσμένο σε «κάτι»!

Στο τέλος,  το σάπιο πολιτικό καθεστώς  θα μας τρελάνει!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...