Η πρόταση της αστυνομίας για τα εισιτήρια κάθε ομάδας στον τελικό Κυπέλλου

Η πρόταση της αστυνομίας για τα εισιτήρια κάθε ομάδας στον τελικό Κυπέλλου

Τη Μεγάλη Δευτέρα νωρίς το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στην Αστυνομία, τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και στελέχη της ΕΠΟ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στις 11 Μαΐου. Σε αυτή την σύσκεψη δεν υπήρχαν εκπρόσωποι των ομάδων, μιας και ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες στα ημιτελικά και δεν έχουν προκριθεί οι δύο ομάδες για το μεγάλο παιχνίδι.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν το σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό για τρίτη σερί χρονιά (2017 στο Βόλο, 2018 στο ΟΑΚΑ), έχοντας κερδίσει 2-0 έκαστος στα πρώτα ματς Λαμία και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Οπότε όλα δείχνουν, αν δεν γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη, ότι οι δυο Δικέφαλοι θα είναι από την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ στον μεγάλο τελικό.

Έτσι, λοιπόν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τα μέλη της… βλέποντας προσεχώς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στον τελικό, βρήκαν μια «χρυσή τομή» στα 15.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα. Αριθμός ικανός από την Αστυνομία για να μπορεί να διασφαλίσει την… κανονικότητα του αγώνα και ότι δεν θα έχουμε και φέτος επεισόδια. Κάτι που βεβαίως τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι η αλήθεια.

Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι στον περσινό τελικό στο ΟΑΚΑ με το ίδιο ζευγάρι κάθε ομάδα είχε πάρει από λίγο περισσότερα από 17.000 κομμάτια για τις εξέδρες στα πέταλα. Και πάλι πέρυσι η πρόταση της Αστυνομίας ήταν για 13.000 εισιτήρια, τελικά ανέβηκε στα 15.000 στην επόμενη σύσκεψη και εν τέλει κατέληξαν στα 17.196 έκαστος μετά από πιέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/361561-I-protasi-tis-astynomias-gia-ta-eisitiria-kathe-omadas-ston-teliko-Kypelloy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...