Η Σακίρα «σπάει» τη σιωπή της για τον Πικέ: Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για να κερδίσει τίτλους

Ο χωρισμός της Σακίρα είναι από τα θέματα που έχουν απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο τα ξένα μέσα και κάθε κίνηση τόσο εκείνης όσο και του Ζεράρ Πικέ, γίνεται πρωτοσέλιδο.

Οι δυο τους παρέμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι που ο Πικέ αποφάσισε να «σπάσει» τη συμφωνία που είχαν κάνει μεταξύ τους και να κυκλοφορήσει δημόσια με τη νέα του σχέση, τη φοιτήτρια,  Κλάρα Κία Μαρτί.

Παρά το γεγονός ότι ο Πικέ την παράκουσε, απολαμβάνοντας κοινές εξόδους σε δημόσιο χώρο με την Κία πριν περάσει το ένα έτος από την ανακοίνωση του χωρισμού τους, όπως είχαν συμφωνήσει, η Σακίρα παρέμεινε διακριτική και δεν ανταπάντησε.

pike_klara
Ο Ζεράρ Πικέ με τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία Μαρτί

Ωστόσο, πριν από λίγο κυκλοφόρησε η συνέντευξή της στο ισπανικό Elle, όπου μιλά, μεταξύ άλλων, για τις θυσίες που έκανε για την οικογένειά της και για την καριέρα του ίδιου του Πικέ.

Πρόκειται για την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της, στον οποίο δεν διστάζει μάλιστα, να αναφερθεί.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσω για αυτό, ειδικά καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο σε μια συνέντευξη. Παρέμεινα ήσυχη και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο» είπε αρχικά η Σακίρα για τη ζωή της, μετά τον χωρισμό.

pike_sakira_divorce_new_xr
Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα είχαν σχέση 12 χρόνια

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουν κατασκηνώσει παπαράτσι έξω από το σπίτι μου, 24  ώρες την ημέρα.  Και δεν υπάρχει μέρος όπου μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το δικό μου σπίτι. Ξέρεις, δεν μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο σαν μια κανονική οικογένεια, να πάμε να φάμε ένα παγωτό ή να κάνουμε κάποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Οπότε είναι δύσκολο. Και προσπάθησα να κρύψω την κατάσταση από τα παιδιά μου. Προσπαθώ να το κάνω και να τα προστατεύσω, γιατί αυτή είναι η νούμερο ένα αποστολή μου στη ζωή. Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή έρχονται αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστα νέα στο διαδίκτυο και απλώς τους επηρεάζουν, ξέρεις…».

«Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα» – Όσα είπε για τον Πικέ
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Σακίρα ρωτήθηκε: «Φαίνεται ότι δεν ήθελες να τελειώσει η σχέση σου και ήταν έκπληξη για σένα που η σχέση τελείωσε. Πώς κατάλαβες ότι δεν θα ήσασταν πια μαζί;».

Εκείνη απάντησε: «Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις μοιραστώ – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή – όλα είναι τόσο ακατέργαστα και καινούρια. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλα όσα είχα σε αυτή τη σχέση και την οικογένειά μου. Πριν ξεκινήσουν τα παιδιά μου το σχολείο, είχα μια πραγματικά τη ζωή ενός νομά. Είχα ζήσει ολόκληρη την ύπαρξή μου ως καλλιτέχνης, ταξιδεύοντας ασταμάτητα, πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, περιοδείες, κάνοντας παραστάσεις, προώθηση, έχτισα σχολεία στην Κολομβία και ηχογραφούσα σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Ακόμα, και τα πρώτα χρόνια της σχέσης μου με τον Ζεράρ και όταν απέκτησα τον πρώτο μου γιο, τον Μίλαν, τον έπαιρνα μαζί μου παντού από τότε που ήταν 2 μηνών. Θυμάμαι μάλιστα ότι τον θήλαζα συνεχώς στα γυρίσματα του “The Voice”».

Και συνέχισε: «Μόλις ο Μίλαν ξεκίνησε το σχολείο, στα τέλη του 2014, ήξερα ότι το συνεχές ταξίδι και η “νομαδική” μου ύπαρξη έπρεπε να τεθούν σε δεύτερη μοίρα και η καριέρα μου έπρεπε να τεθεί επίσης σε δεύτερη ταχύτητα. Ήξερα ότι όταν ξεκίνησε το σχολείο έπρεπε να εγκατασταθώ, να φυτέψω τις ρίζες μου στη Βαρκελώνη και να είμαι εκεί για αυτόν και για τον Ζεράρ και αργότερα για τον Σάσα επίσης.

Ως ποδοσφαιριστής ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους και έπρεπε να τον στηρίξω. Θέλω να πω, ένας από τους δυο μας έπρεπε να κάνει μια θυσία, σωστά; Είτε θα διακόψει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και θα μετακομίσει μαζί μου στις ΗΠΑ, όπου είναι η καριέρα μου, είτε θα έπρεπε να το κάνω αυτό».

Η Σακίρα πρόσθεσε: «Και έτσι, ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή την προσπάθεια και αυτή τη θυσία. Και το έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα μου στη δεύτερη ταχύτητα και ήρθα στην Ισπανία, για να τον στηρίξω για να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους. Και ήταν μια θυσία αγάπης. Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μου μπόρεσαν να έχουν μια παρούσα μαμά και έχω αυτόν τον εκπληκτικό δεσμό μαζί τους που είναι άθραυστος. Ξέρεις, αυτό είναι. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω» είπε στο τέλος της συνέντευξής της.

shakira__5_

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...