Η στοιχειωμένη «Κοιλάδα του Θανάτου» (Εικόνες)

Νοτιοανατολικά της οροσειράς Σιέρρα Νεβάδα στην έρημο Μοχάβι στις ΗΠΑ, βρίσκεται η γνωστή σε όλους μας Κοιλάδα του Θανάτου.

Η παράξενη ονομασία της, δεν είναι τυχαία. Μέσα στην απέραντη έρημο που εκτείνεται κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου 45 της Πολιτείας του Τέξας, έχουν εξαφανιστεί ή έχουν ταφεί πάνω από 30 γυναίκες.

Αυτό το σύγχρονο ερημικό νεκροταφείο, έκτασης 50 μιλιών από τον δρόμο έχει λάβει  το παρατσούκλι λόγω και της συχνότητας των πολλών τροχαίων.

Συνεπώς, πρόκειται για ένα καταραμένο μέρος που στοιχειώνει πολλούς όσους  έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους.

Οι εξαφανίσεις και τα πτώματα των γυναικών που έχουν καταγγελθεί και αντιστοίχως βρεθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει επιλεγεί από διάφορους εγκληματίες εξαιτίας των καιρικών συνθηκών στην Κοιλάδα για την ταχύτερη αποσύνθεση των πτωμάτων. 

Το σημείο θεωρείται εύκολα προσβάσιμο και αποτελεί τον καλύτερο «συνεργό» των δολοφόνων για την απενοχοποίησή τους.  

Κατά καιρούς, πολλοί αξιωματικοί της αστυνομίας έχουν διεξάγει έρευνες στην περιοχή, με σκοπό την εξακρίβωση στοιχείων και πληροφοριών, αλλά η έρευνά τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολη γιατί στην περιοχή υπάρχουν εγκαταλελειμμένα πεδία πετρελαίου.

Κοινό στοιχείο των υποθέσεων,  σχετίζονται με την εύρεση των σορών γυναικών ηλικίας 12-25 ετών με τις ίδιες φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά και την μη ανακάλυψη του δολοφόνου τους μέχρι σήμερα.

Το έτος 1996, ένας κρατούμενος στις φυλακές του Τέξας, καυχήθηκε ότι είναι υπεύθυνος για τις δολοφονίες 11 γυναικών, που οι σοροί τους έχουν βρεθεί στην Κοιλάδα του Θανάτου, τις οποίες και αποκαλούσε χαριτολογώντας ως οι « Έντεκα που πήγαν στον Παράδεισο». Δεν βρέθηκε όμως ποτέ στοιχείο που να αποδεικνύει την ενοχή του.  

Μεγάλη δυσκολία αποτελεί όμως για την αστυνομία η εκτενής έρευνα της περιοχής και το περιβάλλον είναι σχεδόν στοιχειωμένο και προκαλεί ανατριχίλα σε όσους διέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο 45 του Τέξας. 

koilada-thanatou

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...