Η συγκινητική στιγμή που αστροναύτης συναντά και πάλι τον σκύλο της (βίντεο)

Η συγκινητική στιγμή που αστροναύτης συναντά και πάλι τον σκύλο της (βίντεο)
Η συγκινητική στιγμή που αστροναύτης συναντά και πάλι τον σκύλο της (βίντεο)


16/02/2020 – 13:05

Η αστροναύτης Κριστίνα Κοχ πέρασε έναν σχεδόν χρόνο στο διάστημα και η επιστροφή της στο σπίτι και στον αγαπημένο της σκύλο, ήταν πολύ συγκινητική.

Η 41χρονη αστροναύτης μοιράστηκε ένα βίντεο από τη στιγμή που συνάντησε ξανά τον σκύλο της, μετά την παραμονή της στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για 328 ημέρες. «Δεν είμαι σίγουρη για το ποιος ενθουσιάστηκε περισσότερο. Χαίρομαι που δεν με ξέχασε μετά από έναν χρόνο» έγραψε στην λεζάντα του βίντεο η αστροναύτης, το οποίο μοιράστηκε τόσο στο twitter όσο και στο Instagram.

Η στιγμή της συνάντησης της αστροναύτη με τον σκύλο της

Στο βίντεο, ο σκύλος δείχνει ενθουσιασμένος να κουνά πέρα δώθε την ουρά του και να στέκεται όρθιος παρακολουθώντας από το τζάμι της εξώπορτας. Μόλις ανοίγει η πόρτα, ο σκύλος αμέσως ορμά στην αγκαλιά της Κοχ, η οποία αναφωνεί: «Γεια σου κορίτσι μου!». Το κουτάβι αρχίσει τότε να γαβγίζει από ευτυχία, να πηδά γύρω από την αστροναύτη και να την γλείφει στο πρόσωπο, με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει το γέλιο της.

Η παραμονή της Κριστίνα Κοχ στο διάστημα ήταν ιστορική. Αφότου πέρασε 289 ημέρες, 5 ώρες και ένα λεπτό στο διάστημα, η Κριστίνα Κοχ έσπασε το ρεκόρ που κατείχε η αστροναύτης Πέγκι Γουίτσον, κατακτώντας το ρεκόρ για την μεγαλύτερη διαστημική πτήση από γυναίκα στην ιστορία.
 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...