Η συνέντευξη του Άλκη Φλωρόπουλου που μιλάει για όλους και για όλα μετά την αποχώρηση του.

1) Τι σε οδήγησε στην αποχώρηση σου από την Α.Ε. Τρικόρφου.

 Η απόφαση μου είναι οριστική όσο θα είναι ο συγκεκριμένος <<προπονητής>> στην ομάδα. Ο λόγος είναι απλός.Ο πρώην <<προπονητής>> μου είναι εμπαθής στο πρόσωπο μου για τους δικούς του λόγους. Έχει να κάνει καθαρά με την παρουσία του πατέρα μου στην ομάδα και την αντιπάθεια που έχει για αυτόν. Έτσι η κόντρα που έχουν μεταξύ τους την πληρώνω εγώ με τον πιο άδικο τρόπο . 

Την λέξη προπονητής την βάζω σε εισαγωγικά γιατί ο κ .Παπούλιας δεν είναι ούτε κατά διάνοια προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας . Μια απλή παρουσία σε αγώνα και σε προπόνηση της ομάδας μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι ο κ. Παπούλιας είναι αν όχι επικίνδυνος (πάρα πολύ τραυματισμοί στην ομάδα) τουλάχιστον άσχετος με την προπονητική.  Προκαλώ  τους ανθρώπους του Ατρόμητου Αντιρρίου  να σας το επιβεβαιώσουν , αφού έχουμε το ίδιο γήπεδο και κάνουμε σε κοινές ώρες προπονήσεις . Προκαλώ επίσης και την διοίκηση της ομάδος μας να σας το επιβεβαίωση αφού και αυτοί έρχονται συχνά πυκνά στις προπονήσεις  και έχουν μάτια και βλέπουν.

2) Τι φταίει που η ομάδα παρουσιάζει δυο πρόσωπα.

 Είναι πολλοί οι λόγοι. Πρώτον και σημαντικότερο πιστεύω η ομάδα είναι πρακτικά και κυριολεκτικά απροπόνητη . Έχω συμμετάσχει σχεδόν σε όλες της προπονήσεις της ομάδας και το μέγεθος της έντασης ακόμα και στην προετοιμασία δεν ξεπερνά αυτό της προθέρμανσης . Η ποσότητα σε χιλιόμετρα δεν αποτελεί από μόνη της προπόνηση ποδοσφαιριστή . Η ομάδα επί της ουσίας δεν έχει κάνει προετοιμασία σε φυσική κατάσταση τακτική και τεχνική .  Ο λόγος που συνέβησαν όλα αυτά είναι ότι ο κ.Παπούλιας απλά δεν είναι προπονητής  και κατά συνέπεια δεν γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά .Για ποδοσφαιρικές καφενειακές κουβέντες είναι άριστος. Δεύτερον έχει καταρρακώσει ψυχολογικά όλους τους μικρούς ηλικιακά τις ομάδας από τους οποίους έχει απαιτήσεις ολοκληρωμένων ποδοσφαιριστών χωρίς να τους έχει βοηθήσει προπονητικά σε τίποτα . Εδώ έκανε αλλαγή τον Κρεμμύδα στο 57’ του αγώνα με το Αντίρριο και δεν ήξερε τι πόδι χρησιμοποιεί ενώ αγνοούσε την ύπαρξη του Νίκου Δανιήλ μέχρι πριν το παιχνίδι με το Παναιτώλιο δηλαδή δεν ήξερε ότι είχε και αυτό το παιδί στην ομάδα παρότι είχε κάνει πολλές προπονήσεις. Τρίτον η ομάδα δεν έχει ρόλους τακτικά μεσα στο γήπεδο . Η ομάδα είναι ένα συνονθύλευμα παικτών που πραγματικά δεν ξέρουν τι να κάνουν μες το γήπεδο. Και καλά οι πιο έμπειροι παίκτες μας μπορούν να καταλάβουν το τι τους ζητά(αν και αυτά που τους ζητά είναι περίεργα πράγματα) οι πιο άπειροι καταλαβαίνεται ότι είναι χαμένοι στο γήπεδο με αποτέλεσμα συνεχώς να ακούνε τα παράπονα  του και να είναι καταρρακωμένοι ψυχολογικά. Πιστεύω ότι ο κ Παπούλιας προφανώς δείχνει νέες τακτικές επαναστατικές  μεθόδους παγκοσμίως αφού είναι ο μοναδικός προπονητής στον κόσμο που θέλει η ομάδα του να επιτίθεται αποκλειστικά και μόνο από τον άξονα. Νομίζω ο Γκουαρντιόλα και ο Μουρίνιο πρέπει να προβληματιστούν μετά από αυτές τις εξελίξεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου .

3) Τι έχεις να πεις στην διοίκηση της Α.Ε. Τρικόρφου.

 Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι αναγκαίο να αποχωρήσει από την ομάδα ο συγκεκριμένος υπέρ προπονητής για το καλό της ομάδος και γενικότερα για την σωματική ακεραιότητα τη δική μου και γενικότερα των συμπαικτών μου. Να φέρει έναν πραγματικό προπονητή από τους ικανούς διπλωματούχους προπονητές που έχει η περιοχή ώστε να διασφαλίσουμε την σωματική μας ακεραιότητα και τη ψυχική υγεία . Υπάρχουν προπονητές που πληρούν τις προδιαγραφές (κ. Σταύρου και άλλοι) και επιτέλους η διοίκηση να κάνει το σωστό αλλιώς και αυτοί είναι συνυπεύθυνοι και εθελοτυφλούν εις βάρος της ομάδος για πραγματικά ανεξήγητους λόγους .Αν υπάρχει ένας ΕΝΑΣ που να διαψεύδει τα παραπάνω πραγματικά ζητώ συγγνώμη και ότι έχω άδικο και θα πληρώσω τις συνέπειες. Αλλά επειδή ξέρω ότι όλα αυτά ισχύουν παίρνω τις ευθύνες των λεγόμενων μου και συνεχίζω την ενασχόληση μου με το αγαπημένο μου άθλημα στην ομάδα Απόλλων Εγλυκάδος που συμμετέχει στην Α κατηγορία Αχαΐας και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την φιλοξενία σας και να σας συγχαρώ για την πραγματική πολύ καλή δουλειά που κάνετε στον τομέα της ενημέρωσης της περιοχής μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...