Η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου 2012 – 2013

IBUBN-500x296Σαρρής Σταμάτης: Προπονητής ΑΕ Μεσολογγίου

«Καλησπέρα σας, σε αυτές τις στιγμές εγώ δεν θέλω να πω πολλά γιατί αυτές οι στιγμές ανήκουν στους παίκτες. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έφθασαν έως τον τελικό του κυπέλου αλλά και τόσο κοντά πλέον στο πρωτάθλημα.
Αυτό το γήπεδο δίνει και την ευκαιρία στους παίκτες να δουν πώς είναι να αγωνίζεσαι σε ένα τέτοιο γήπεδο αλλά και σε υψηλότερο επίπεδο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να κατακτήσουμε εμείς τον τίτλο».
Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Αμβρακικού ενώ τόνισε ότι με πολύ σταθερά βήματα θα είναι μια επερχόμενη δύναμη για το νομό της Αιτωλοακαρνανίας.
Στη συνέχεια είπε: «Έχω τη χαρά και την ευτυχία να διαχειρίζομαι αυτούς τους παίκτες που δεν έχουν δείξει ποτέ το παραμικρό δείγμα χαλάρωσης».
Όσον αφορά για τους δύο τίτλους που διεκδικεί: «Κανένα απ’ τους δύο τίτλους δεν μπορείς να ξεχωρίσεις. Τους θέλουμε και τους δύο αν και ο θεσμός του κυπέλου είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και όλα μπορούν να συμβούν».
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: Εγώ σαν προπονητής είμαι λίγο προβληματισμένος για τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια μιας και η διοργανώτρια αρχή καθόρισε κάπως περίεργα τα αναβληθέντα παιχνίδια, το θέτω σαν παράπονο αυτό».
Πελέκης Κώστας: Εκ των αρχηγών της ΑΕΜ
«Καλησπέρα σας, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου που έφθασε στον τελικό του κυπέλου. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος.
Ο κόσμος του Αγρινίου στηρίζει το τοπικό ποδόσφαιρο και το αποδεικνύει κάθε Κυριακή. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το κύπελο. Έχω ξαναεπισκεφθεί το γήπεδο αυτό όταν και είχα αγωνιστεί ως αντίπαλος του Παναιτωλικού. Είναι μεγάλο πράγμα να αγωνίζεσαι σε αυτό το γήπεδο. Ο κάθε Αγρινιώτης είναι Παναιτωλικός και χαίρομαι γι’ αυτό.
Είναι η ομάδα της πόλης μου και είμαι Παναιτωλικός, από εδώ ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Η ομάδα μου τώρα είναι η ΑΕΜ, είμαι ΑΕΜ αλλά από εδώ ξεκίνησα. Περνάω πολύ καλά στο Μεσολόγγι και το κλίμα είναι εξαιρετικό.
Η απόφασή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΜ ήταν απόλυτα συνειδητή, όσο περνάνε τα χρόνια πέφτεις και εσύ επίπεδο, έτσι είναι στο ποδόσφαιρο…»
Δουλιώτης Ανδρέας: Παίκτης ΑΕΜ
Καλησπέρα, συγχαρητήρια στον Αμβρακικό Λουτρού. Εμείς είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τον τίτλο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν υποτιμάμε την ομάδα του Λουτρού. Αν παίξω θα τα δώσω όλα για τη νίκη»
Κάτοικος Μάρκος: Πρόεδρος Λουτρού
«Είναι χαρά μας που ο τελικός θα γίνει σε αυτό το γήπεδο, ευχαριστούμε τον Παναιτωλικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρεθήκαμε στον τελικό του κυπέλου. Και εμείς ποδόσφαιρο παίζουμε και όλα θα είναι ρευστά…»
Βισβίκης Διονύσιος:Πρόεδρος ΑΕ Μεσολογγίου
«Καλησπέρα σας και από εμένα, συγχαρητήρια στον Αμβρακικό Λουτρού για την συμμετοχή του στον τελικό. Είναι τιμή για αυτή την ομάδα να βρίσκεται στον τελικό. Τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται πολύ καλή και σωστή δουλειά.
Συγχαρητήρια και για την οργάνωση που θα διεξαχθεί ο τελικός σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω πως θα έρθει περισσότερος κόσμος. Για την ομάδα μας η χρονιά ήταν ιδανική. Ήδη έχουμε ανέβει κατηγορία και έχουμε μπροστά μας ένα τελικό και θέλουμε τον τίτλο. Παίκτες και προπονητής θα κάνουν τα πάντα για να τον κερδίσουν».
Όσον αφορά αν είναι κίνητρο για αυτόν και τους συνεργάτες του η φετινή επιτυχία για να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά απάντησε: «Αφήστε μας να απολαύσουμε τη φετινή χρονιά. Θέλουμε να σιγουρέψουμε τον τίτλο και να πάρουμε το πρωτάθλημα αρχικά. Να γιορτάσουμε τον τίτλο και για την επόμενη μέρα θα δούμε. Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας να σκεφθούμε. Έχουμε ένα όραμα για την ΑΕΜ και θέλουμε να γίνει πραγματικότητα…»
aitosports.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...