Η σωματοφύλακας της Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκε – Και αυτό προκαλεί ανησυχία στο Παλάτι

Η σωματοφύλακας της Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκε – Και αυτό προκαλεί ανησυχία στο Παλάτι

Ήταν μια κομψή και προσεκτική παρουσία στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ, διακριτικά οπλισμένη και έτοιμη να την προστατεύσει από τον κίνδυνο, αλλά παραιτήθηκε.  

Η πρόσφατα διορισμένη σωματοφύλακας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον ρόλο της και αυτό δημιούργησε ανησυχίες. Η παραίτηση της αξιωματικού της Σκότλαντ Γιαρντ ακολουθεί την αποχώρηση της προσωπικής βοηθού της Μέγκαν, Μελίσα Τουαμπτι, η οποία έφυγε από το παλάτι του Κένσινγκτον πέρσι, μόλις έξι μήνες με τα την ανάληψη του ρόλου της.

Η βοηθός του ζευγαριού, Σαμάνθα Κοέν, επίσης αναμένεται να αποχωρήσει από το παλάτι έπειτα από 17 χρόνια εργασίας στην βασιλική οικογένεια.  

Η αστυνομικός είναι σύμφωνα με την «The Sun» ο τρίτος στενός βοηθός που εγκαταλείπει την εργασία του δουλεύοντας για την Μέγκαν σε διάστημα ελάχιστα περισσότερο από δύο μήνες. Η παραίτηση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν το ζευγάρι υποδεχτεί το πρώτο του παιδί και την επικείμενη μετακόμισή τους στο Φογκμορ Κότατζ.

Η σωματοφύλακας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει το βαθμό επιθεωρητή, είχε αντικαταστήσει τον Μπιλ Ρέσνοου, ο οποίος ήταν επικεφαλής ασφαλείας του Χάρι και αποχώρησε μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας.  

«Σε αντίθεση με κάποιον που έχει μεγαλώσει στη βασιλική οικογένεια και έχει συνηθίσει να έχει στενή προστασία, αυτό μπορεί να είναι περιοριστικό», ανέφερε πηγή στους «The Sunday Times» μιλώντας για το πώς η Μέγκαν καλείται να ζει υπό καθεστώς προστασίας.  

«Αν και η [Μέγκαν] ήταν μια διάσημη ηθοποιός, μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερα». Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι «με τον τρέχοντα ρόλο της δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς την ομάδα προστασίας της, και αυτό είναι μεγάλος περιορισμός για ένα άτομο όπως η Μέγκαν».

Πηγές του Παλατιού αναφέρουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πιθανά να διορίσουν και πάλι γυναίκα στη θέση της.  

Η ξανθιά σωματοφύλακας τράβηξε την προσοχή των «βασιλικών παρατηρητών» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Αυστραλία, τα Φίτζι και την Τόνγκα, όταν έπρεπε να παρέμβει κάποια στιγμή στην διαχείριση του πλήθους που δημιούργησε ανησυχία στο κομμάτι της ασφάλειας του ζευγαριού.  

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/351511-E-somatophylakas-tes-Megkan-Markl-paraitetheke-Kai-ayto-prokalei-anesychia-sto-Palati ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...