Η σύζυγος του ιερέα μίλησε για την….αγάπη της στο μακαρίτη!

Η σύζυγος του ιερέα μίλησε για την....αγάπη της στο μακαρίτη!
Την πρώτη της τηλεφωνική συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού παραχώρησε η σύζυγος του ιερέα που δολοφονήθηκε από τον εραστής της.
Μιλώντας στη Real News η πρεσβυτέρα Θεοδώρα Καρβελά , δηλώνει ότι αγαπούσε τον ιερέα και ότι μισεί τον δράστη, τον οποίο χαρακτηρίζει «άρρωστο».

Πως ήταν η ζωή σας με τον ιερέα;

Εκτός από τα προβλήματα που είχαμε σαν οικογένεια, όπως έχουν όλες οι οικογένειες, μια χαρά ήταν. Οικογενειακά προβλήματα που έχουν όλοι, μικροκαυγαδάκια, καταλαβαίνετε τι λέω, του είπα κάτι μου είπε κι αυτός κάτι, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα άλλο.

Είχατε σκεφτεί ποτέ να φύγετε από το σπίτι, να διαλύσετε αυτό τον γάμο;

Όχι ,ποτέ. Ποτέ. Όπως σας το λέω ακριβώς.Τον αγαπούσα και μ’ αγαπούσε .

Τι έγινε εκείνη την ημέρα της δολοφονίας στην Ηλεία;

Μου είχε πει αυτός ( ο δράστης) «φέρε τον εδώ να του πω δυο κουβέντες». Τίποτα άλλο, εγώ είμαι αθώα δεν έχω κάνει τίποτα.

Εσείς οδηγήσατε το αυτοκίνητό σας στο σημείο του φόνου;

Ναι, γιατί μου είχε πει «θέλω να του πω δυο λόγια». Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα κάνει κάτι κακό. Απλά αυτός με εκβίαζε, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να με εκβιάζει συνέχεια και να μου λέει «αν δεν κάνεις αυτά που σου λέω, θα κάνω κακό στην οικογένειά σου και στα παιδιά σου». Κι έχω τρία παιδιά που τα λατρεύω.

Τον φοβόσασταν δηλαδή;

Πολύ. Και βέβαια τον φοβόμουν και γι’ αυτό δεν έκανα τίποτα άλλο, ούτε αστυνομίες , ούτε τίποτα. Φοβόμουνα πάρα πολύ.

Υπήρξατε ερωτευμένη μ’ αυτό τον άνθρωπο;

Όχι ποτέ, ποτέ.

Τι σας έφερε κοντά;

Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, πιάναμε την κουβέντα και μιλάγαμε, τίποτα άλλο. Από κοντά είχαμε βρεθεί τρεις φορές όλες κι όλες, το ομολογεί και o ίδιος και πράγματι τον είχα δει τρεις φορές μόνο. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να τον σκοτώσει. Αυτός το έλεγε βέβαια, αλλά από το να το πεις μέχρι να το κάνεις. Εγώ δεν είχα σκεφτεί καν ότι θα κάνει κάτι κακό αυτός ο άνθρωπος.

Τι θα θέλατε να πείτε στα παιδιά σας μετά απ’ όλα αυτά;

Ότι προσεύχομαι για να είναι καλά και να γυρίσω στην αγκαλιά τους, τίποτα άλλο δεν θέλω. Τα υπεραγαπώ και το ξέρουν αυτό. Τα λατρεύω και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, δεν παρακαλάω για τίποτα άλλο το θεό, μόνο γι’ αυτό , για να γυρίσουν τα παιδιά μου στην αγκαλιά μου.

Έχετε επικοινωνήσει μαζί τους;

Λίγο μόνο, με τον μεγάλο μου και τον μεσαίο, τον Χ. και τον Σ.

Τι σας είπαν οι γιοί σας σ’ αυτή την κουβέντα;

Τα παιδιά τι να πουν, έχασαν και τον πατέρα τους, δεν είναι κάτι το εύκολο. Καταλαβαίνετε πως είναι εγώ να είμαι εδώ και ο πατέρας τους εκεί, δεν είναι εύκολο. Ούτε υπάρχει κάτι να τους πω για παρηγοριά, τι να τους πω; Δεν υπάρχει παρηγοριά για τα παιδιά .

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στο πλευρό σας;

Ο αδερφός μου είναι κοντά μου και κάποιοι συγγενείς . Υπάρχουν και κάποιοι φίλοι που έχουν ενδιαφερθεί, που έχουν πάρει τηλέφωνο.

Πως φαντάζεστε τη ζωή σας από δω και πέρα;

Θέλω να τελειώσει αυτό το θέμα γιατί είμαι αθώα. Το φωνάζω και θα το θα το φωνάζω μέχρι να πεθάνω. Δεν έχω κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά που κατηγορούμαι. Να γυρίσω στα παιδιά μου θέλω τι άλλο να πω δηλαδή. Μια μάνα γι αυτό παρακαλάει το Θεό να γυρίσουν τα παιδιά στην αγκαλιά της. Το πρώτο το απέκτησα όταν ήμουν 17 χρονών, έχω κάνει τα πάντα γι’ αυτά τα παιδιά.

Επικοινωνήσατε καθόλου με τον δράστη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας;

Μου έστειλε ένα σημείωμα στο οποίο έγραψε ότι θα τα καταφέρουμε μαζί.  Δεν ξέρω γιατί το έστειλε, ο άνθρωπος είναι άρρωστος εγώ το έχω πει, δεν θέλω να τον ξαναδώ ούτε στο ένα μέτρο, μόνο τα παιδιά μου θέλω, κανέναν άλλο.

Τι έχετε μέσα σας γι αυτόν;

Κακία, τι άλλο; Μίσος ,αντιπάθεια, όλα τα έχω. Ποτέ στη ζωή μου δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου, σας είπα ούτε στα δύο μέτρα.

Ποια τιμωρία θέλετε γι αυτόν;

Μπορώ να πω και ισόβια. Γιατί έκανε κακό πολύ μεγάλο στον άντρα μου και δεν του άξιζε, δεν έκανε τίποτα αυτός ο άνθρωπος. Ούτε εκείνος ούτε εγώ. Γιατί; Επειδή εκείνος ήταν άρρωστος, του φταίγαμε τίποτα εμείς; Να κάνει κακό στον άντρα μου και στα παιδιά μου; Γιατί; Αν δεν ήταν αυτός κι εγώ θα κοίταζα την οικογένειά μου.

Τη μέρα της κηδείας του ιερέα τι σκεφτόσασταν ;

Tον αγαπούσα πολύ.Με βασάνιζε που δεν μπορούσα να πάω στην κηδεία και να πω στον άντρα μου ότι είμαι αθώα. Να πάω στο προσκεφάλι του και να κλάψω και να φωνάξω ότι δεν έχω να κάνει τίποτα, να το ακούσουν όλοι, ότι είμαι αθώα.

Πως περνάτε το χρόνο σας στη φυλακή;

Προσεύχομαι συνέχεια για να είναι καλά τα παιδιά μου και να γυρίσω κοντά τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...