Η τρομοκρατία συνεχίζεται

Η τρομοκρατία συνεχίζεται
Με  ασύλληπτη και διαστροφική επίθεση εναντίον των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων των Ελλήνων  πολιτών , συνεχίζεται η οδυνηρή καθημερινότητά μας.
Η τηλεόραση, με την μεθοδευμένη και απάνθρωπα  σχεδιασμένη τρομοκρατία , στραγγαλίζει  και τις πιο ανθεκτικές προσωπικότητες, προαναγγέλλει τον επερχόμενο οικονομικό και ψυχολογικό θάνατο, προετοιμάζει τον φυσικό, απεργάζεται σενάρια πτώχευσης, αυξάνει την ακροαματικότητά της.

Η ασήμαντη κάποτε ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που εξαφάνισε σαν πιράνχας την μοναδική με έδρα την Θεσσαλονίκη ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ , κατατρώγει και τα περιουσιακά στοιχεία της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Ίσως δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι ο Διοικητής της ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που συνηγορεί , υπήρξε υφιστάμενος του Διοικητή της ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , που  περιχαρής κάποτε είχε δηλώσει ότι ο δείκτης του
Χρηματιστηρίου θα σκαρφαλώσει στις 7400 μονάδες.

Ο πόλεμος στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται .

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ εναντίον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εναντίον ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ για τις δυνατότητες της ΕΛΛΑΔΟΣ να αποπληρώσει τα χρέη της, γεγονός που και ο αδαής περί τα οικονομικά μπορούσε να προβλέψει.
ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ  κλαψουρίζουν για μέτρα που παίρνουν, εκφράζουν την λύπη τους για τους δυστυχείς συμπολίτες τους, ανακόλουθοι στις υποσχέσεις τους περί μη λήψης  άλλων δυσμενών για τους υπηκόους περικοπών.

Η νεαρά και ελπιδοφόρος πρωταθλήτρια του στίβου, συνειδητά ακολουθεί τις λαμπρές θέσεις  άλλων  εκφρασμένων στο παρελθόν απόψεων και επιβολής μέτρων, πριν από  Ολυμπιακούς αγώνες, όπου η διαφορετικότητα έχει τον  κυρίαρχο  αποδεκτό ρόλο.

Το σύνθημα του Ισπανικού  λαού να μη ξυπνήσει τους αποχαυνωμένους Έλληνες είναι επίκαιρο παρά ποτέ.

Υπνωτισμένοι οι Έλληνες από τα μέτρα, τον καύσωνα, την ανέχεια, αδυνατούμε να διαμαρτυρηθούμε, να αντιδράσουμε, να συμμετάσχουμε σε παλλαϊκή εξέγερση

Μήπως έφτασε η ώρα του ξεσηκωμού ;

Εσείς τι λέτε;

ΣΚΕΨΕΙΣ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...