Η Φανή Δρακόπουλου συγκλονίζει: «Ο μπαμπάς μου “έφυγε” στα χέρια μου»

Η Φανή Δρακόπουλου συγκλονίζει: «Ο μπαμπάς μου “έφυγε” στα χέρια μου»
Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση της Φανής Δρακοπούλου η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τον ξαφνικό χαμό του μπαμπά της.
«Πιστεύω πως όταν οι γονείς μας φεύγουν από τη ζωή, μας βοηθούν πολύ. Έχω λάβει σημάδια από τον μπαμπά μου. Έχω δει πάρα πολύ ωραία όνειρα με εκείνον. Υπήρξαν στιγμές που προσευχήθηκα βαθιά και είπα “Δωσ’ μου ένα σημάδι ότι είσαι κοντά μου, ότι με βλέπεις, με ακούς”. Το ίδιο βράδυ έτυχε να τον δω στον ύπνο μου», λέει στο Εγώ, όπως διαβάζουμε στο gossip-tv και περιγράφει: «Είχε έρθει σπίτι μου και τραγουδούσε στο σαλόνι. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Ένας άγνωστος έλεγε: “Συγνώμη! Πρέπει να τον πάρουμε να φύγει”. Ξύπνησα πολύ συγκινημένη. Αισθάνθηκα ότι μου έδειξε πως όταν τον έχω ανάγκη, θα είναι εδώ. Με πόνεσε πολύ. Ήμασταν τρομερά δεμένοι. Ήταν η αιτία που μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ σοβαρά να τραγουδήσω», λέει και καταλήγει: «Τον Ιανουάριο, όταν έμαθα ότι είχε καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο, έπεσα τρομερά ψυχολογικά. Δεν μπορείς να δεχθείς ότι ένας τόσο αγαπημένος σου άνθρωπος ενδέχεται να φύγει από τη ζωή.

Ο μπαμπάς μου δεν γνώριζε για την ασθένειά του. Τον τελευταίο καιρό ήμουν μαζί του νυχθημερόν, είτε στο σπίτι είτε στο νοσοκομείο».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...