Η Φωκίδα αποχαιρετά τον Κώστα Κάρμα

Η Φωκίδα

αποχαιρετά τον Κώστα Κάρμα

H Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Φωκίδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια του σπουδαίου επιστήμονα, φίλου και συντρόφου Κώστα Κάρμα από τη Σεργούλα Δωρίδας.

Ο Κώστας Κάρμας ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές του στην Ανωτάτη Εμπορική. Εργάσθηκε αρχικά στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, καθώς και στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) ως ερευνητής.

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής, όπου και έλαβε Διδακτορικό δίπλωμα (M.Phil., Economics) .

Εργάστηκε στις ΗΠΑ για μια πενταετία, ως διδάσκων  στο Οικονομικό Τμήμα του Ohio State University και ως ερευνητής στο Center for Human Resources Research του ίδιου Πανεπιστημίου.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε ως Επιστημονικός Ερευνητής του ΚΕΠΕ. Δίδαξε επίσης σε διάφορα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το 2000 ήταν υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον Νομό Φωκίδας.
Διετέλεσε Συντονιστής της Επιστημονικής Επιτροπής του ΙΣΤΑΜΕ (Επιτροπή Οικονομίας), Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΚΕΠΕ και αιρετός εκπρόσωπος προσωπικού ΚΕΠΕ στο Δ.Σ.
Το έτος 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Ευπαλίου.

Συμμετείχε σε όλες τις δράσεις του ΠΑΣΟΚ στη Φωκίδα και στήριξε επιστημονικά την επεξεργασία των θέσεων του για την οικονομική ανάπτυξη του Νομού μας.

Η απουσία του φίλου και συντρόφου Κώστα Κάρμα θα είναι αισθητή σε όλους μας. 

Καλό ταξίδι σύντροφε.

Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...