Η… χυλόπιτα της Θεοδώρας στον Ουίλιαμ!

Η... χυλόπιτα της Θεοδώρας στον Ουίλιαμ!
Για τη σχέση της με τη νονά της,  βασίλισσα Ελισάβετ, τα καλοκαίρια που πέρασε με τον Ουίλιαμ και τον Χάρι και τις διακοπές στο Μπάκινγχαμ μίλησε η Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, η Θεοδώρα εξομολογήθηκε πως η βασίλισσα Ελισάβετ αποτελεί έναν καλό της… σύμβουλο, λέγοντας πως παρά το γεγονός ότι εξαιτίας της απόστασης που τις χωρίζει (σ.σ. Η Θεοδώρα μένει στο Λος Αντζελες και προσπαθεί να κάνει καριέρα ως ηθοποιός) τη συναντά μόνο μια φορά το χρόνο,  για να της ζητήσει συμβουλές. Η βασίλισσα, όπως υποστηρίζει η κόρη του τέως, ανταποκρίνεται πάντα.

«Είναι πολύ καλή νονά. Ενδιαφέρεται να μάθει τι κάνω στη ζωή μου και με ενθαρρύνει με ότι κι αν ασχολούμαι» αναφέρει χαρακτηριστικά Θεοδώρα και συμπληρώνει πως η βασίλισσα Ελισάβετ της χαρίζει πάντα τα πιο όμορφα δώρα, ενώ αποτελεί για αυτή πηγή έμπνευσης για την ίδια, καθώς δουλεύει ακούραστα και συνεχώς.

Η Θεοδώρα συμμετέχει στη σειρά «Τόλμη και Γοητεία», ωστόσο, όπως παραδέχεται , το γεγονός αυτό δεν έκανε την Ελισάβετ φανατική τηλεθεάτρια της σειράς. «Δεν νομίζω ότι η βασίλισσα είναι φανατική τηλεθεάτρια της Τόλμης και Γοητείας. Θα μπορούσα να της πάω σε dvd κάποια από τα επεισόδια όπου πρωταγωνιστώ , αλλά νομίζω ότι είναι πολυάσχολη για να καταφέρει τελικά να τα δει».

Αναφερόμενη στην πιθανότητα να παντρευόταν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ (πριν την Κέι), εξηγεί πως δεδομένου ότι το πρωτόκολλο δεν επιτρέπει εύκολα στις βασιλικές οικογένειες να δέχονται άτομα που δεν έχουν γαλαζοαίματη καταγωγή καθώς και ότι επιτρέπει ακόμη και σε ξαδέλφια να παντρεύονται,  η ίδια θεωρούνταν από τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας από τις πιο κατάλληλες νύφες για εκείνον. .

Ωστόσο, όπως λέει, ακόμη και τώρα δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί αυτό το ενδεχόμενο καθώς ουσιαστικά μεγάλωσε μαζί με τους δύο πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

«Ο πατέρας μου είναι νονός του Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν νονά του μικρότερου αδελφού μου, του Φίλιππου, και για αυτό ήμασταν πολύ δεμένες οικογένειες» λέει η Θεοδώρα και προσθέτει; «Περνούσαμε πάρα πολύ καλά τα καλοκαίρια στις διακοπές μας και θυμάμαι πως τρέχαμε γύρω από τους κήπους των θερινών ανακτόρων τρέχοντας συνεχώς».

«Μεγάλωσα κάνοντας πολλή παρέα με τον Ουίλιαμ και έτσι δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τέτοιο» καταλήγει η κόρη του τέως.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...