Η όµορφη συνεργάτιδα της Όλγας Κεφαλογιάννη!

Η όµορφη συνεργάτιδα της Όλγας Κεφαλογιάννη!
Το alter ego της υπουργού τουρισμού, Κατερίνα Διασσίτη!

Είναι η πιο έµπιστη συνεργάτιδα της υπουργού Τουρισµού, Ολγας Κεφαλογιάννη, και όπως φαίνεται στη φωτογραφία, εκτός από νέα, είναι και πολύ όµορφη. Ο λόγος για την -30χρονη όπως λένε οι πληροφορίες- Κατερίνα ∆ιασσίτη, που αποτελεί το alter ego της υπουργού και από τα χέρια της περνάνε όλα όσα αφορούν το προσωπικό καρνέ της Ρεθυµνιώτισσας υπουργού.

Τις δύο γυναίκες, πάντως, όπως λένε οι πληροφορίες του «Secret», ενώνουν, εκτός από τον κοινό στόχο του ελληνικού τουρισµού, και οι ρίζες. Η όµορφη Κατερίνα κατάγεται και αυτή από το Ρέθυµνο και η γνωριµία τους ξεκινά από πιο παλιά, πριν η Ολγα πάρει την απόφαση να κατέλθει στον πολιτικό στίβο, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα της. «Οι φιλικοί δεσµοί που συνδέουν τις δύο γυναίκες είναι πολύ δυνατοί και αυτό φαίνεται» λέει στο «Secret» άνθρωπος που τις βλέπει καθηµερινά στο υπουργείο. «Συνεργάζονται πολύ αρµονικά και η Ολγα την εµπιστεύεται µε κλειστά µάτια, καθώς χειρίζεται το πρόγραµµά της και τα ραντεβού της», λένε οι ίδιες πηγές.

Παλαιότερα, µάλιστα, πριν η κ. Κεφαλογιάννη αναλάβει τα βάρη του ελληνικού τουρισµού, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο τους έκαναν µαζί βόλτες σε κεντρικούς δρόµους της Αθήνας, επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ.

Η Κατερίνα ∆ιασσίτη έχει πάντως σχέση µε την πολιτική, αφού αµέσως µετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, τη φηµισµένη Ράλλειο Σχολή του Πειραιά, σπούδασε Πολιτικές Επιστήµες στη γενέτειρά της, το Ρέθυµνο.

Η όµορφη Κατερίνα συνοδεύει ουκ ολίγες φορές την υπουργό στις δηµόσιες εµφανίσεις της. Με πιο χαρακτηριστική όταν ήταν στο πλευρό της Ολγας Κεφαλογιάννη στην περίφηµη συνάντησή της µε τον Γερµανό Γιοακίµ Φούχτελ, που έµεινε στην ιστορία για την κίνηση της υπουργού να κόψει τα… πολλά φιλιά και τη διαχυτικότητα του απεσταλµένου της Μέρκελ. Τα θετικά σχόλια πάντως για τη γοητευτική συνοδεία της Ολγας δίνουν και παίρνουν, καθώς η υπουργός µαζί µε τη γραµµατέα της θα µπορούσαν να είναι κάλλιστα οι πρωταγωνίστριες σε διαφηµιστικό σποτ για τις οµορφιές της Ελλάδας.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...