Η Lady Gaga έγινε 27 ετών και έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει!

Η Lady Gaga έγινε 27 ετών και έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει!
Τα 27 της χρόνια κλείνει σήμερα η δημοφιλής τραγουδίστρια Lady Gaga και το διαδίκτυο γέμισε από τις ευχές των αγαπημένων της fans.

Η Stefani Joanne Angelina Germanotta, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1986 στη Νέα Υόρκη, από πατέρα με ιταλική καταγωγή. Στην ηλικία των 11 γράφτηκε σε ρωμαιοκαθολικό σχολείο καλογριών (Convent of the Sacred Heart). Ξεκίνησε να παίζει πιάνο από ηλικία 4 ετών, το οποίο έμαθε ακουστικά, και έκανε μουσικές σπουδές στη Νέα Υόρκη (Tisch School of the Arts).

Σε ηλικία 20 ετών άρχισε να δουλεύει ως τραγουδοποιός στην Interscope Records για λογαριασμό μεμονωμένων τραγουδιστών, όπως ο Akon, η Britney Spears, η Fergie, αλλά και συγκροτημάτων, όπως οι Pussycat Dolls. Το 2008 η Lady Gaga κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «The Fame», το οποίο, όπως εξήγησε η ίδια, απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιζητεί φήμη.

Το άλμπουμ σημείωσε τεράστια επιτυχία και τα τραγούδια του έφτασαν στην κορυφή των αμερικανικών και βρετανικών charts. Ένα χρόνο μετά κυκλοφορεί το «The Fame Monster» ενώ δυο χρόνια μετά, στις 23 Μαϊου 2011, κυκλοφορεί το επίσης πετυχημένο άλμπουμ «Born This Way».

Η Gaga έχει βραβευτεί 5 φορές με βραβείο Grammy και με πλήθος άλλων βραβείων.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...