Η Louis Hotels ηγέτης των Τουριστικών Βραβείων για το 2016

 (Εικόνες)

Για ακόμη μια συνεχόμενη χρονιά η Louis Hotels βραβεύτηκε όχι μόνον από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς  πράκτορες στον κόσμο αλλά και από τους 200.000 επισκέπτες των ξενοδοχείων της, για το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας και ποιότητας που προσφέρει στον τουριστικό και ξενοδοχειακό τομέα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της Παγκόσμιας Τουριστικής Έκθεσης (World Travel Market), την κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση για την τουριστική βιομηχανία που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, ο κολοσσιαίος οργανισμός TUI βράβευσε το ξενοδοχείο The King Jason στην Πάφο ως Overall Winner of First Choice Favourites. Στην ίδια τελετή, το ξενοδοχείο The King Jason Protaras βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα “Thomson favourites” ξενοδοχεία στον κόσμο. Επιπρόσθετα, το Family Life Kerkyra Golf στην Κέρκυρα βραβεύτηκε στην κατηγορία “Best TUI Family Life Resorts Accommodation”.

Στα βραβεία Worldwide Hospitality Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2016, η “Louis Hotels” κατέστησε την 2η θέση στην κατηγορία “Best Digital Innovation” με το πρόγραμμα της Social Concierge που εφαρμόζεται σε όλα τα ξενοδοχεία της. 

Το Trip Advisor, ο μεγαλύτερος και πιο επίσημος διαδικτυακός τόπος αξιολόγησης υπηρεσιών στην τουριστική βιομηχανία, ανακοίνωσε τις 25 κορυφαίες τουριστικές επιλογές για All-Inclusive διακοπές στην Ευρώπη, όπου ξεχωρίζουν 3 ξενοδοχεία της Louis Hotels.

Το ξενοδοχείο, Louis Ledra Beach στην Πάφο που κατέλαβε την 5η θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ακολουθούμενο από το Louis Phaethon Beach επίσης στην Πάφο και το Family Life Kerkyra Golf στην Κέρκυρα. Το ξενοδοχείο, The King Jason Paphos κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 25 Best Hotels in Europe για το 2016 και παραμένει στην 1η θέση ανάμεσα σε 89 ξενοδοχεία της Πάφου.

Επίσης, το Louis Imperial Beach κατέκτησε την 4η θέση ανάμεσα σε 89 ξενοδοχεία της Πάφου και ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι όλα τα ξενοδοχεία της Louis Hotels στην Ελλάδα βραβεύτηκαν με το Certificate of Excellence από το Trip Advisor.

Επιπρόσθετα, το Louis Corcyra Beach στην Κέρκυρα ψηφίστηκε από τους πελάτες του γαλλικού ταξιδιωτικού πρακτορείου “Fram”σαν το καλύτερο Framissima club στον κόσμο, , στο Louis Zante Beach στην Ζάκυνθο απονεμήθηκε το βραβείο του Outstanding Customer Feedback από την Fischer και το  lti Louis Grand συστήνεται από το HolidayCheck για το 2016 με την εκπληκτική βαθμολογία 5.4/6. Τέλος, 9 από τα ξενοδοχεία της Louis Hotels πέτυχαν την υψηλότερη πιστοποίηση για την αειφορία τους και βραβεύτηκαν με το βραβείο Gold Travelife Award in Tourism Sustainability.

Η Louis Hotels με 21 ξενοδοχεία, με 3 ξενοδοχειακές συλλογές που βρίσκονται σε 6 ηλιόλουστους προορισμούς στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά και με πάνω από 200.000 ευχαριστημένους επισκέπτες κάθε χρόνο, επικεντρώνεται συνεχώς στην ανάπτυξη, την εξέλιξη και την καινοτομία, ενώ συμβάλλει αποφασιστικά στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τουριστικό τομέα σε Κύπρο και Ελλάδα.  

(Εικόνες)

(Εικόνες)

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...